Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίζει μεγάλη μπάλα η Μπιλμπάο!
Μπιλμπάο

Παίζει μεγάλη μπάλα η Μπιλμπάο!

Εύκολη εντός έδρας νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που επικράτησε με σκορ 5-1 της Λας Πάλμας παίζοντας ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

15.04.2017 | 00:01

Στην έδρα της δύσκολα τη κοντράρει κανείς.

Και δύσκολα φεύγει χωρίς να χάσει.

Όμως τώρα τελευταία εκτός από απλές νίκες η ΑΘλέτικ Μπιλμπάο παίρνει και νίκες με μεγάλα σκορ.

Παίρνει και νίκες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο!

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν σε μεγάλο βράδυ και στο εντός έδρας ματς με τη Λας Πάλμας στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα και έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν στο “Σαν Μαμές” με σκορ 5-1.

Τα “λιοντάρια” μπήκαν με… άγριες διαθέσεις και το έδειξαν όταν στο 7′ ο Σαν Χοσέ ήταν εύστοχος. Αλλά οι Βάσκοι δεν είχαν προλάβει να κάτσουν στις θέσεις τους όταν ο Μουνιαΐν στο 9′ διπλασίασε το προβάδισμά τους. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως είχαν μία απάντηση, καθώς μείωσαν σε 2-1 με τον Μπίγκας στο 12′.

Όμως ως εκεί.  Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω. Έτσι, με τον Αντούριθ στο 18′ έκαναν το 3-1 με τον Μουνιαΐν στο 58′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με τον Αντούριθ ένα λεπτό αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version