ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λέστερ

Έχει κλάση και φανέλα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήταν καλή αλλά εκμεταλλεύτηκε την κλάση των παικτών της και μετά το 1-1 στην έδρα της αξιόμαχης Λέστερ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει κλάση και φανέλα

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να μην ήταν σε καλή μέρα αλλά πλέον έχει αποκτήσει το ειδικό βάρος να παίρνει αυτό που θέλει από τα μεγάλα παιχνίδια.

Οι “ροχιμπλάνκος” πήραν νωρίς το προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι η Λέστερ τα έδωσε όλα, έφυγαν αήττητοι από την Αγγλία (1-1) και πήραν τη πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λέστερ να δείχνει μια πιο επιθετική τάση την ώρα που η Ατλέτικο είχε σαν πρώτο της μέλημα να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να σημειωθεί η πρώτη καλή στιγμή στο ματς και αυτή ήταν για τους γηπεδούχους όταν ο Μαχρέζ συνδυάστηκε ωραία με τον Βάρντι και εκείνος γύρισε για τον Οκαζάκι που έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση.

Η απάντηση των “ροχιμπλάνκος” ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Φελίπε Λουίς έκανε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Σαούλ που βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Σμάιχελ.

Στη συνέχεια οι “αλεπούδες” έδειξαν επηρεασμένες από το γκολ που δέχτηκαν δίνοντας την ευκαιρία στην Ατλέτικο να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι. Το σκορ δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με τεράστιο αβαντάζ πρόκρισης.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σέξπιρ πέρασε στο παιχνίδι τους Τσίργουελ και Ουγιόα αλλάζοντας το σύστημα σε 3-5-2. Λίγο αργότερα ο Άγγλος μπακ βρέθηκε και καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ομπλάκ.

Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Τσίργουελ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Τζέιμι Βάρντι παρότι δεν βρήκε καλά τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η Λέστερ με ανεβασμένη ψυχολογία προσπάθησε να πιέσει προκειμένου να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο γκολ και να κάνει ροντέο το παιχνίδι. Η Αγγλική ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Ουγιόα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας συνέχιζαν να πιέζουν αλλά η Ατλέτικο ήταν αρκετά έμπειρη για να διαχειριστεί σωστά την πίεση. Ο χρόνος άρχισε να τελειώνει και οι παίκτες του Σέξπιρ άρχιζαν να συμβιβάζονται με την ιδέα του αποκλεισμού και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ