Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλοπ: «Γι’ αυτό οι αγγλικές ομάδες αποτυγχάνουν στην Ευρώπη»
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Γι’ αυτό οι αγγλικές ομάδες αποτυγχάνουν στην Ευρώπη»

Μίλησε σωστά ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

20.04.2017 | 02:06

Την δική του προσωπική άποψη όσον αφορά τη μειωμένη απόδοση των αγγλικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έδωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Είναι γεγονός πράγματι πως οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια μένουν στάσιμες στην Ευρώπη, με τη φετινή χρονιά να μην αποτελεί εξαίρεση αφού «ζωντανή» έχει μείνει μόνο η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κλοπ σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, έριξε τις «ευθύνες» στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι ομάδες τα δίνουν όλα εντός συνόρων και ξεμένουν από δυνάμεις.

«Η μειωμένη αποδοτικότητα των αγγλικών συλλόγων στο Τσάμπιονς Λιγκ οφείλεται στην ραγδαία αύξηση της έντασης στο εγχώριο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλό και τα χρήματα βρίσκονται εδώ. Είναι σαν ένα κλειστό κύκλωμα.

Αν οι σύλλογοι στοχεύσουν κάποιον από το εξωτερικό έχουν τα μέσα για να τον αποκτήσουν. Οι αγώνες είναι πολύ σκληροί και οι άλλες ομάδας, με πρόσφατο παράδειγμα την Μονακό, το εκμεταλλεύονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version