Ο Μπενζεμά ετοιμάζεται για… καυτό φινάλε!
Η Γιουβέντους «χτίζει» άμυνα με στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι!
«Ντοπάρει» τον Ταβάρες ο Τούντορ για να τον στείλει… έτοιμο στην Άρσεναλ! (pic)
Έξαλλος ο Ριτσάρλισον: «Λέτε ψέματα! Σέβομαι απόλυτα τον Κόντε» (pic)
Guardian: Ο Τούχελ θέλει έναν παλιό γνώριμο από την Τσέλσι! (pic)
Δεν ησυχάζει με τίποτα ο Ζλάταν – Ξανά τραυματίας ο Σουηδός! (pic)
Ο Αντσελότι, το ραντεβού με τη «Σελεσάο» και η επιθυμία της Ρεάλ για έναν πρώην!
Άσχημα νέα για Αρτέτα: Δεν υπολογίζει τον Σαλιμπά!
Ο Κούμαν ακόμα θυμάται την… παπάτζα του Λαπόρτα για τον Μέσι!
Μπουκάγιο Σάκα: Πρώτος και καλύτερος για τον Μάρτιο
Η «MARCA» έβγαλε το αποκλειστικό για το μέλλον του Μέσι!
O Αρτέτα αποκάλυψε, γιατί ήταν «καψούρης» με την Άρσεναλ!
Ο Μούντρικ ετοιμάζει από τώρα την εκδίκησή του!
«Ιδρώνει» η Ίντερ: Ο μεγάλος φόβος για να χάσει παίκτη για… ψίχουλα!
H ταλεντάρα της Δανίας το λέει ξεκάθαρα: «Λατρεύω τον Κριστιάνο… Κλέβω τα μυστικά του!»
Αγγλία

“Αφού μπήκα φυλακή, μακάρι να τη βίαζα”

Ο πρώην πάικτης της Μάντσεστερ Σίτι, Άνταμ Τζόνσον, προέβη σε μία δήλωση που μόνο δυσχερέστερη έκανε τη θέση του στη φυλακή.

“Αφού μπήκα φυλακή, μακάρι να τη βίαζα”

Το Μάρτιο του 2016 ο Άνταμ Τζόνσον καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση αποδεχόμενος τις κατηγορίες περί αποπλάνησης, σεξουαλικής επαφής και σεξουαλικής δραστηριότητας με ένα 15 χρονο κορίτσι. Στη δίκη, μάλιστα, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός, πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού, δήλωσε ντροπιασμένος για τις πράξεις του: “Ολόψυχα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό απολογούμαι για τις πράξεις μου”.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες η Sun έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίος ένας συγκρατούμενος του Άνταμ Τζόνσον ρώτησε τον Άγγλο για τη διάρκεια της ποινής του με τον τελευταίο να προβαίνει στην εξής σοκαριστική δήλωση: “Ποτέ δε βίασα την κοπέλα αλλά εύχομαι να το είχα κάνει για 6 χρόνια φυλακής”.

Κάποιες πηγές διαβεβαίωσαν τη Sun ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις ψαλίδισαν τις όποιες ελπίδες μείωσης της ποινής του. O Άγγλος πρώην άσος της Σάντερλαντ ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχουν άνθρωποι που βίασαν 12χρονες αλλά τιμωρήθηκαν με λιγότερα από τα μισά χρόνια της δικής του ποινής.

loading...

Τέλος, ο Άνταμ Τζόνσον απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο μέλλον σε βρετανική ομάδα θεωρώντας ότι δεν πρόκειται να του δώσουν ποτέ μία δεύτερη ευκαιρία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ