ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ (vid)

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μία αγχωτική πρόκριση, καθώς χρειάστηκε 120 λεπτά για να καταβάλει την αντίσταση της Άντερλεχτ επικρατώντας στην παράταση με 2-1.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε κόντρα στην Άντερλεχτ να υπερασπιστεί το ισχνό προβάδισμα (1-1) που είχε αποκομίσει στις Βρυξέλλες. Οι “κόκκινοι διάβολοι” ήταν υπερβολικά άστοχοι στην τελική προσπάθεια αλλά τελικά πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού στην παράταση επικρατώντας με 2-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Μχιταριάν να βρίσκει αρκετό χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ να γράφει το 1-0.

Ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ στα επόμενα 3 λεπτά κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα αποκρούοντας εντυπωσιακά τη κεφαλιά και το φαλτσαριστό σουτ του Πογκμπά και Λίνγκαρντ αντίστοιχα.

Ωστόσο, από το 20ο λεπτό και μετά και τον τραυματισμό του Ρόχο οι Βέλγοι είχαν τη μπάλα όλο και περισσότερο στα πόδια τους με τον Ατσεαμπόνγκ στο 21ο λεπτό να μην μπορεί απέναντι από τον Ρομέρο να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για δεύτερη φορά στο 27ο λεπτό με τον Ρομέρο με τα ακροδάχτυλα να απομακρύνει σε κόρνερ το συρτό πλασέ του Ντεντοκέρ.

Η υπεροχή της Άντερλεχτ μετουσιώθηκε τελικά σε γκολ στο 32ο λεπτό με τον Άπια να παίρνει το ριμπάουντ μετά το σουτ του Τσιπτσίου που κατέληξε στο δοκάρι και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε ρυθμό μόνο ο Πογκμπά προσπαθούσε κάθετα να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άντερλεχτ δεν κλείστηκε στα καρέ της κάτι που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί χωρίς αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ, η οποία έβλεπε τον Ράσφορντ και τον Ζλάταν να πραγματοποιούν τη μία λάθος ενέργεια μετά την άλλη.

Αρχικά, στο 69ο λεπτό οι “κόκκινοι διάβολοι” βρέθηκαν κοντά στο 2-1 αλλά ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Άπια, αδυνατώντας να φτάσει έστω και στην τελική προσπάθεια απέναντι από το Ρούμπεν. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζλάταν βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω στον Ρούμπεν, ο οποίος κρατούσε ζωντανούς του φιλοξενούμενους.

Μετά το 75ο λεπτό οι Βέλγοι άρχισαν σταδιακά να οπισθοχωρούν με συνέπεια το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση. Με την έναρξη της παράτασης οι Βέλγοι κλείστηκαν στην περιοχή τους την ώρα που ο Ιμπραΐμοβιτς αποχωρούσε με τραυματισμό από το γήπεδο με τον Μαρσιάλ να τον αντικαθιστά.

Η επιλογή του Μουρίνιο να χρησιμοποιήσει τον Φελαϊνί εξαργυρώθηκε τελικά στο 106 λεπτό με τον Βέλγο να παίρνει τη κεφαλιά μετά από ένα γέμισμα και τον Ράσφορντ με ιδανικό τελείωμα να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος η Άντερλεχτ επιχείρησε να τιμωρήσει τη νευρική Γιουνάιτεντ αλλά η κεφαλιά του Ατσεαμπόνγκ στο 116΄σταμάτησε στα πόδια του Ρομέρο με αποτέλεσμα το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ