Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την σώριασε ο Σοριάνο!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Την σώριασε ο Σοριάνο!

Το γκολ του Ρομπέρτο Σοριάνο στο 81' ήταν αρκετό για να δώσει το "διπλό" στη Βιγιαρεάλ με σκορ 1-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης που είδε το σερί της "σπάει".

26.04.2017 | 00:37

Τα τελευταία της ματς τα είχε πάρει στο… τσακ.

Αλλά όταν παίζεις με τη φωτιά στο τέλος καταλήγεις να είσαι καμένος.

Αυτό έπαθε η Ατλέτικο Μαδρίτης με τους “ροχιμπλάνκος” να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα από τη Βιγιαρεάλ στο “Βιθέντε Καλντερόν”.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας και τις καλύτερες ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Ωστόσο, αυτό δεν ερχόταν με κανένα τρόπο για εκείνους και σα να μην τους έφτανε αυτό είδαν τον Ρομπέρτο Σοριάνο στο 81′ να σκοράρει για το “κίτρινο υποβρύχιο” και να κάνει το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους και έτσι οι Μαδριλένοι να χαλάσουν τόσο το εντός έδρας σερί με νίκες που είχαν χάσει, αλλά και το γενικότερο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Έτσι, αν κερδίσει η Σεβίλλη θα τους φτάσει, ενώ έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν ακόμη πιο κοντά σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ έχει μαζέψει 60 βαθμούς και ελπίζει να προλάβει να εξασφαλίσει μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς αν και φαίνεται δύσκολο με τη Σεβίλλη να είναι μπροστά της με πέντε βαθμούς διαφορά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version