Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καταγγέλει την Μάλαγα η Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Καταγγέλει την Μάλαγα η Μπαρτσελόνα!

Ιδιαίτερα ενχολημένοι παρουσιάζονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μετά το προσβλητικό tweet του προέδρου της Μάλαγα,Αλ Τάνι.

27.04.2017 | 17:54

Σάλος έχει προκαλέσει στην Ισπανία το tweet του ιδοκτήτη της Μάλαγα,Αλ Τάνι στο οποίο αναφέρει πως,«Δεν θα αφήσουμε τα καταλανικά αποβράσματα να πάρουν μυρωδιά από το πρωτάθλημα».

Στην Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να τραβήξουν στα άκρα το θέμα και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως θα υπάρξει επίσημη καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της Μάλαγα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εκφράζει την απόρριψη και τη δυσαρέσκειά της για το περιεχόμενο του tweet του προέδρου της Μάλαγα, Αμπντουλάχ Αλ Τάνι, με φράσεις που παραβαίνουν τις αρχές του fair play, της ηθικής και της νομιμότητας που πρέπει να διέπουν κάθε αθλητική διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση θα καταγγείλει το ζήτημα στην Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου και θα διαβιβάσει την υπόθεση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας και στην αρμόδια επιτροπή της La Liga»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version