Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεδόντιασε τους “λύκους” η Μπάγερν!
Μπάγερν Μονάχου

Ξεδόντιασε τους “λύκους” η Μπάγερν!

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Μπάγερν Μονάχου που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με σκορ 6-0 και έτσι πανηγύρισε ακόμη μία κατάκτηση πρωταθλήματος.

29.04.2017 | 21:40

Αργά ή γρήγορα θα ξεσπούσε κάπου η Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή τελικά που “πλήρωσε” τη νύφη ήταν η Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα με τους Βαυαρούς να επικρατούν με σκορ 6-0 μέσα στην έδρα των “λύκων”.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι εκτός από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετρούσαν και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μάιντς και δεν ήθελαν για κανένα λόγο να τις κάνουν τρεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν… αγριεμένοι και πήραν το προβάδισμα στο 19′ με τον Αλάμπα και πριν τελειώσει το πρώτο μέρος έκαναν πολύ πιο εύκολη τη ζωή τους, όπου χάρη στα δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (36′, 45′).

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν δεν σήκωσε το πόδι από το “γκάζι” και έτσι δεν σταμάτησε να πιέζει για περισσότερα γκολ που ήρθαν με τον Ρόμπεν (66′), Μίλερ (80′), Κίμιχ (85′), με αποτέλεσμα ακόμη ένα πρωτάθλημα να πάει στα χέρια των Βαυαρών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version