Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Αυτός είναι ο πιο δύσκολο αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει”
Γιουβέντους

“Αυτός είναι ο πιο δύσκολο αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει”

Ο στόπερ της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι, ονόμασε τον πιο δύσκολο επιθετικό που έχει αντιμετωπίσει.

02.05.2017 | 21:43

O Τζιόρτζιο Κιελίνι αποτελεί πιστό υπηρέτη της Γιουβέντους εδώ και 12 χρόνια με τον Ιταλό στόπερ να έχει συμπληρώσει 430 εμφανίσεις με τους “μπιανκονέρι” ενώ έχει αγωνιστεί 90 φορές με το εθνόσημο μετρώντας 7 τέρματα.

Ο 32χρονος διαμορφώνει μαζί με τον Μπονούτσι ένα από τα καλύτερα κεντρικά αμυντικά δίδυμα στον κόσμο με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό να ετοιμάζεται να κατακτήσει το έκτο του συνεχόμενο πρωτάθλημα με τη φανέλα της “μεγάλης κυρίας”.

Έτσι, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής με πρόσφατες δηλώσεις του ονόμασε τον δυσκολότερο επιθετικό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ με την απάντηση να μη μας προκαλεί έκπληξη.

“Πάντα μου άρεσε να παίζω κόντρα στους καλύτερους. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο πιο αξιοθαύμαστος επιθετικός που έχω αντιμετωπίσει. Παίξαμε ως αντίπαλοι συχνά στο ιταλικό πρωτάθλημα και υπήρχαν τόσο καλές όσο και κακές μέρες. Ο Ίμπρα είναι ο καλύτερος. Πάντα έκανε τη διαφορά όπου πήγαινε”.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στη Γιουβέντους τη σεζόν 2004/2005 με τον Ίμπρα μετά τον υποβιβασμό των “μπιανκονέρι” να μετακινείται στην Ίντερ και τη Μίλαν για να πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version