Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκάμπι: «Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκάμπι: «Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου»

Ο Γκάμπι ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Ατλέτικο Μαδρίτης για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης!

11.05.2017 | 01:02

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ,με την Ρεάλ να παίρνει το εισητήριο για το…Κάρντιφ!

Οι «ροχιμπλάνκος»  προσπάθησαν με «νύχια και με δόντια» να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στον επαναληπτικό,ωστόσο το 2-1 δεν τους ήταν αρκετό.

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των φιλάθλων της Ατλέτικο,οι οποίοι δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα και τραγουδούσαν για την ομάδα τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο,κάτι που συγκίνησε και τον Γκάμπι,ο οποίος με την σειρά του ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους καλύτερους οπαδούς τους κόσμου,πραγματικά ήταν εξαιρετικοί.Μας πιστεύουν πάντα και μας υποστηρίζουν από το πρώτο λεπτό,πραγματικά είμαστε υπερήφανοι για αυτούς»,τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version