ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

O Tζίνι πραγματοποίησε την ευχή της Λίβερπουλ (vid)

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πέτυχε το πρώτο γκολ στην τελική εντός έδρας επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Μίντλεσμπρο με 3-0, και οι "κόκκινοι" τερμάτισαν μέσα στην τετράδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

O Tζίνι πραγματοποίησε την ευχή της Λίβερπουλ (vid)

Στο πλαίσιο της τελευταίας 38ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Μίντλεσμπρο στο “Άνφιλντ”. Παρά το αγχωμένο τους ξεκίνημα, οι “κόκκινοι” βρήκαν τη λύση και μετά την επικράτησή τους με 3-0 επί της Μίντλεσμπρο, τερμάτισαν στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας που τους δίνει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, η Άρσεναλ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς τερμάτισε στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ:H 

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η “Μπόρο” οχυρώθηκε στα μετόπισθεν αμυνόμενη κάποιες φορές ακόμα και με εξάδα στην άμυνα. Από την άλλη πλευρά, οι “κόκκινοι” έμοιαζαν” νευρικοί από το ξεκίνημα του αγώνα πραγματοποιώντας αρκετά αβίαστα λάθη.

Από τα πόδια του Κουτίνιο ξεκινούσαν όλες οι επιθέσεις της Λίβερπουλ αλλά ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούσε να απειλήσει το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ ήταν μέσω μακρινών σουτ, όπως αυτό του Στάριτζ στο 33ο λεπτό που πέρασε λίγο άουτ.

Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν ισόπαλες προς τα αποδυτήρια στο τέλος του ημιχρόνου, το “Άνφιλντ” πήρε φωτιά στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου. Ειδικότερα, ο Φιρμίνο συνεργάστηκε άψογα με τον Βαϊνάλντουμ και μετά από ιδανικό κοντρόλ, ο Ολλανδός με έναν “κεραυνό” από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση για τους “κόκκινους” , κάτι στο οποίο βοήθησε και το γρήγορο γκολ του Κουτίνιο. Ειδικότερα, στο 51ο λεπτό ο Βραζιλιάνος μάγος με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του φτάνοντας τα 14 γκολ μέσα στη σεζόν,

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών των “κόκκινων” και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το παιχνίδι άνοιξε, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στην κόντρα επίθεση ο Λαλάνα επωφελήθηκε από την κεφαλιά πάσα του Βαινάλντουμ και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι “κόκκινοι” πια έφτιαχναν τη μία φάση μετά την άλλη αλλά τόσο ο Κουτίνιο στο 58΄όσο και ο Βαϊνάλντουμε 10 λεπτά αργότερα δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ