Ζαρντίμ: «Το μέλλον της Μονακό θα είναι συναρπαστικό» | Sportsking.gr

Ζαρντίμ: «Το μέλλον της Μονακό θα είναι συναρπαστικό»

Πολλά υποσχόμενο είναι το μέλλον του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μονακό ως το 2020 πραγματοποίησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, οδήγησε τη Μονακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας μετά από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια και όπως ήταν φυσικό, η διοίκηση των Μονεγάσκων έσπευσε να τον «δέσει» στο Πριγκιπάτο για ακόμα τρία χρόνια.

Ο ίδιος, μιλώντας στα πλαίσια της νέας του συμφωνίας με τη Μονακό, τόνισε πως η εμπιστοσύνη αλλά και το project της ομάδας έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να πάρει την απόφασή του αυτή.

«Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος σε μένα ήταν αποφασιστική. Νιώθω μέρος της Μονακό και του Πριγκιπάτου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στο σύλλογο.

Οι τρεις τελευταίες σεζόν ήταν εξαιρετικές και στέφθηκαν με τον τίτλο του πρωταθλητή της Γαλλίας το Μάιο. Θα συνεργαστούμε με τη φιλοδοξία να συνεχίσουμε αυτό το έργο που θα αναπτύσσει το σύλλογο με το ίδιο πάθος που έχουμε από την αρχή. Είμαι πεπεισμένος ότι το μέλλον θα είναι πολύ συναρπαστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαρντίμ.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαρντίμ θα έχει πλέον περίπου 4.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο απολαβές, αντί για 1.5 που έπαιρνε μέχρι πρότινος.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.