ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Φέρντιναντ απείλησε τον Σάβατζ για μία παλιότερη διαμάχη τους

Ο πρώην στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, απείλησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Ρόμπι Σάβατζ σχετικά με μία παλιά μεταξύ τους διένεξη.

O Φέρντιναντ απείλησε τον Σάβατζ για μία παλιότερη διαμάχη τους

O Ρόμπι Σάβατζ αν και δεν διέθετε ιδιαίτερα τεχνικά χαρίσματα ως μέσος κατέθετε τη ψυχή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διακρινόταν για τον τρόπο με τον οποίο εκνεύριζε τους αντιπάλους του μέσα στις τέσσερις γραμμές με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπέστατη καριέρα ως παίκτης στην Λέστερ, την Μπέρμιχαμ, την Μπλάκμπερν και την Ντέρμπι. Ο ίδιος φυσικά δημιούργησε αρκετές αντιπάθειες με κυριότερη αυτή με τον στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, με τον οποίο πια έχουν συμφιλιωθεί καθώς και οι δύο ασκούν καθήκοντα τηλεσχολιαστή στο BBC και το BT Sport.

Έτσι, σε μία πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή, ο Σάβατζ θυμήθηκε το μέρος και την αιτία για την οποία ξεκίνησε η εντός τεσσάρων γραμμών εχθρότητα μεταξύ του ίδιου και του Φέρντιναντ: “Μισούσαμε ο ένας τον άλλον διότι είχαμε ένα καυγά στο τούνελ του Ολντ Τράφονρτ. Ήταν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ήταν 1-1. Νομίζω είχαμε αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 στο Ίγουντ Παρκ και παίζαμε τον επαναληπτικό στο Ολντ Τράφορντ. Η Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει με ένα πέναλτι και ο Ρίο καθώς περνούσε από μπροστά μου στο ημίχρονο κατευθυνόμενος προς το τούνελ με σκούντηξε με αποτέλεσμα εγώ να τον κυνηγήσω. Φτάσαμε στο τούνελ και τον κλότσησα δυνατά στον πισινό. Τότε, ξαφνικά, ήρθε προς το μέρος μου και με έπιασε από το λαιμό με το δεξί του χέρι. Κάποιοι άλλοι αναμείχθηκαν τότε και γρήγορα ήρθαν οι άνθρωποι ασφαλείας. Όλα έληξαν. Μπήκαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και κάτσαμε. Μισούσαμε ο ένας τον άλλον αλλά είμαστε καλοί φίλοι”.

Φυσικά, ο Άγγλος παλαίμαχος άσος των “κόκκινων διαβόλων” μόλις έμαθε την εξιστόρηση του Σάβατζ αστειεύτηκε μέσω του twitter και απείλησε τον Ουαλό να πει ολόκληρη την αλήθεια: “Μην με αναγκάσεις να καλέσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανεύρεση του τηλεοπτικού υλικού από τον αγώνα. Γνωρίζεις καλά τι συνέβη”.

https://twitter.com/rioferdy5/status/877072934971559941?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1082525-rio-ferdinand-threatens-robbie-savage-over-incident-from-2006

Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται ξεκάθαρα η ενέργεια του Φέρντιναντ να τρέξει πάνω στον Σάβατζ και να του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί όταν οι δυο τους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν υπάρχει τηλεοπτικό υλικό που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Σάβατζ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ