Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πάει στα άκρα ο Βεράτι
Μπαρτσελόνα

Το πάει στα άκρα ο Βεράτι

Ο Μάρκο Βεράτι μίλησε με τους δικηγόρους του προκειμένου να μάθει τι θα συμβεί αν δεν εμφανιστεί στην πρώτη συγκέντρωση της Παρί Σεν Ζερμέν για τη νέα σεζόν.

22.06.2017 | 16:57

Ο Μάρκο Βεράτι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι διατεθειμένη να του κάνει τη ζωή εύκολη.

Ο πάμπλουτος πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας δεν θέλει να παραχωρήσει τον Ιταλό και για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να δαπανηθεί ένα πολύ μεγάλο πόσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “L’Equipe” οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν φτάσει σε οριακό σημείο με τον Βεράτι να σκέφτεται να μην παρουσιαστεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του στις 4 Ιουλίου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ιταλός μίλησε με τους δικηγόρους του προκειμένου να μάθει τι θα συμβεί αν δεν εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο της Παρί.

Ακόμα και αν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω, είναι εμφανές ότι έχει χαθεί κάθε σημείο επαφής ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version