ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η καριέρα του Μπεν Αρφά πήρε ξανά την κατιούσα

Ένα ακόμη πλήγμα δέχθηκε η καριέρα του μεσοεπιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Χατέμ Μπεν Αρφά.

Η καριέρα του Μπεν Αρφά πήρε ξανά την κατιούσα

Η καριέρα του Χατέμ Μπεν Αρφά φάνηκε επιτέλους να βρίσκεται σε ανοδική πορεία την προπέρσινη χρονιά όταν με τη Νις σημείωσε 18 γκολ σε 37 εμφανίσεις με αποτέλεσμα να κερδίσει μία μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, αυτή η εντυπωσιακή χρονιά αποδείχθηκε περισσότερο η εξαίρεση παρά ο κανόνας, καθώς την περσινή αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, δεν μπόρεσε να πείσει τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι, ότι αξίζει μία θέση στο βασικό σχήμα.

https://twitter.com/R9acm/status/777858489288798208?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1100881-hatem-ben-arfas-career-has-hit-a-new-low

“Περιμένω περισσότερα από εκείνον. Θέλω να παίζει περισσότερο για την ομάδα και λιγότερο για τον εαυτό του. Στην Νις έκανε τη διαφορά μόνος του. Στην Παρί πρέπει να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του. Τον περιμένω να κάνει περισσότερη δουλειά στον αμυντικό τομέα. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο να περιμένει την ευκαιρία του και να την αξιοποιήσει όταν αυτή έρθει. Εάν αγωνιστεί 10 λεπτά πρέπει να παίξει καλά σε αυτό το διάστημα και το ίδιο ισχύει για τα 30 ή τα 90 λεπτά” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Έμερι στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν.

Η απόδοση του Μπεν Αρφά και η νοοτροπία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο δε βελτιώθηκε με αποτέλεσμα στην πρόσφατη ανακοίνωση της αποστολής της Παρί που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή προετοιμασία να μην συμπεριλαμβάνεται το όνομά του καθώς και αυτό του Κρικόβιακ. Έτσι, αμφότεροι αναμένεται να αρχίσουν την αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα τους.

https://twitter.com/MessiMinutes/status/885919048508329985?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1100881-hatem-ben-arfas-career-has-hit-a-new-low

Ο πρώην άσος της Νις και της Νιουκάστλ, μάλιστα, αντέδρασε σε αυτόν τον αποκλεισμό με την ανάρτηση ενός βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο αναφέρεται η εξής φράση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: “Η αδικία οπουδήποτε αποτελεί απειλή για την δικαιοσύνη παντού”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ