Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτσι, Μπεν-ει ομίλους!
Champions League

Έτσι, Μπεν-ει ομίλους!

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Παρτιζάν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπεν.

25.07.2017 | 23:39

Θέλει ακόμη… δρόμο για να δει “αστέρια” ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, όπως λέει και μια γνωστή κινεζική παροιμία “ακόμη και το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με ένα μικρό βήμα”. Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν έκανε ένα μικρό. Αλλά τρία… τεράστια στο εκτός έδρας ματς με τη Παρτιζάν με τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-1 και να έχουν ευκαιρίες για περισσότερα.

Η αρχή ήταν ιδανική για τους φιλοξενούμενους που πήραν “κεφάλι” με τον 28χρονο στράικερ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη πάσα του Μάρκο Μαρίν από τα δεξιά και με ωραίο σουτ από πολύ κοντά δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ, παγώνοντας τις εξέδρες του “Παρτιζάν Στέιντιουμ”.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έδειξαν να μην επηρεάζονται πολύ από αυτό το τέρμα και στα επόμενα λεπτά ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι δεν άργησαν να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο και να φέρουν το ματς στα ίσα χάρη στο γκολ του Ταγουάμπα Κάνα στο 10′.

Οι Σέρβοι από τα δεξιά έκαναν σέντρα με τον 27χρονο να πετάγεται στη “καρδιά” της άμυνας του Ολυμπιακού με προβολή και με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καπίνο μετά από κόντρα. Από εκεί και πέρα δεν συνέβη κάτι αξιόλογο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινές μπαλιές, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε να πατάει καλύτερα στα πόδια του και να είναι πιο “μεστός” στην επίθεση. Από την άλλη η Παρτιζάν δεν είχε την ίδια φρεσκάδα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και το εκμεταλλεύτηκαν αυτό οι Πειραιώτες που με τον Μπεν στο 56′ “έγραψε” το 2-1 που φαινόταν να μένει μέχρι τέλους, με τον φορ του Ολυμπιακού να το διαμορφώνει μετά από εκπληκτικό σουτ με το αριστερό, όντας μέσα στη μεγάλη περιοχή των Σέρβων και μάλιστα μαρκαρισμένος.

Αλλά η ελληνική ομάδα δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη με τον Εμενίγκε στο 92′ να “χτυπάει” και να βάζει το κερασάκι στην “ερυθρόλευκη τούρτα”.

Έτσι, ο Ολυμπιακός είναι με το… ένα πόδι στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη ρεβάνς με τη Παρτιζάν να γίνεται σε μία εβδομάδα στο “Καραϊσκάκης”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version