Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ένταση δεν έλειψε ούτε στο φιλικό “Ελ Κλάσικο”
Ρεάλ Μαδρίτης

Η ένταση δεν έλειψε ούτε στο φιλικό “Ελ Κλάσικο”

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι Νεϊμάρ και Ντάνο Καρβαχάλ στο φιλικό "Ελ Κλάσικο".

30.07.2017 | 10:02

Το “Ελ Κλάσικο” δεν αποτελεί ένα οποιοδήποτε ντέρμπι. Αντίθετα εκπροσωπεί την πιο δημοφιλή, θεαματική και μισητή αντιπαλότητα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Συνεπώς, ακόμα και αν διεξάγεται στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, η νίκη δεν παύει να αποτελεί τον αυτοσκοπό κάτι που συνεπάγεται εντάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο σαν να επρόκειτο για επίσημο παιχνίδι.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στη φιλική νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 στο πλαίσιο του International Champions Cup στο Sun Life Stadium στο Μαϊάμι.

Ειδικότερα, οι Καταλανοί προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Μέσι και Ράκιτιτς και στο έβδομο λεπτό ο Νεϊμάρ προέβη σε ένα αχρείαστο τζαρτζάρισμα πάνω στον Ντάνι Καρβαχάλ στη πλάγια γραμμή και ενώ η μπάλα ουσιαστικά βρισκόταν εκτός παιχνιδιού.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/891456721985601537?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Farticle%2F1117374%2Fneimar-karvahal-trogontai-san-ta-kokoria-vids

Έτσι, υπήρχε μία διένεξη, η οποία δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο Ισπανός μπακ της “βασίλισσας” δεν ξέχασε την ενέργεια του Βραζιλιάνου και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-2 προέβη σε μία παρόμοια κίνηση, με τον Νεϊμάρ να μην δίνει συνέχεια αναγνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός του τού το χρωστούσε αυτό από το πρώτο 45λεπτο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version