Άρσεναλ

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις μεταγραφές μας”

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έμεινε ευχαριστημένος με το φετινό μεταγραφικό παζάρι της ομάδας του.

Η Άρσεναλ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι απέκτησε λίγους αλλά ποιοτικούς παίκτες, καθώς πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της, τους Κολάσινατς και Λακαζέτ από τη Σάλκε και τη Λυών αντίστοιχα.

Οι φίλοι των “κανονιέρηδων”, βέβαια, θα προτιμούσαν να δουν την ομάδα τους να ενισχύεται και στη μεσαία γραμμή, η οποία ήδη από τις πρώτες δύο αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ μοιάζει η αχίλλειος πτέρνα του συλλόγου.

Ο τεχνικός του συλλόγου, πάντως, Αρσέν Βενγκέρ, φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μεταγραφικής μας δραστηριότητα, διότι αγοράσαμε καλούς παίκτες που μπορούν να ενσωματωθούν στο στυλ παιχνιδιού μας. Αυτό είναι που θέλουμε. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ δύσκολο. Σήμερα, οι τιμές είναι υπερβολικές. Η αγορά προβάλει πια τεράστιες αξιώσεις. Δεν υπάρχει μεταγραφική αγορά πια, διότι η τιμή εξαρτάται μόνο από την ταυτότητα του αγοραστή και όταν είσαι Άγγλος, η τιμή αυξάνεται αμέσως κατά 50% και αυτό δυσκολεύει τις ενέργειές μας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ