ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ήρθε…Και στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ με μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε της Κλαμπ Μπριζ με 3-0 και επιστρέφει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τη σεζόν 2011-12.

Ήρθε…Και στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με σκοπό να βρει το γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε την κατάσταση και έφτασε μια ανάσα από το να το πετύχει μόλις στο 5ο λεπτό. Μετά από ωραία ανάπτυξη ο Κλωναρίδης βρέθηκε στην περιοχή και από διαγώνια θέση έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά το πλασέ του Λόπες κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου η Ένωση εξακολουθούσε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο φανερώνοντας τα αμυντικά κενά της Μπριζ που δεν είχε καταφέρει να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Γιάννη Ανέστη.

Έξι λεπτά αργότερα ο Σιμόες βρέθηκε φάτσα με τον Χόρβατ και το τερματοφύλακας των Βέλγων τον ανέτρεψε αναγκάζοντας τον Χιλ Μανθάνο να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Λάζαρος ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 39ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Λόπεζ από αριστερά έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Λαζαρού αλλά με τη… βοήθεια του Χόρβατ η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιμόες με κεφαλιά έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Με το σαφές προβάδισμα που είχαν, οι γηπεδούχοι έπρεπε να κάνουν καλή διαχείριση κάτι που έκαναν άριστα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα τέρμα ακόμα αν υπήρχε καθαρό μυαλό σε δυο περιπτώσεις που οι παίκτες του Χιμένεθ έφυγαν με αριθμητικό πλεονέκτημα στην αντεπίθεση.

Όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το φινάλε ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του έδωσαν χώρους στην Μπριζ χωρίς ωστόσο να απειληθούν ουσιαστικά σε κάποια φάση.  Τρία λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα αλλά ο Χόρβατ είπε “όχι” στον Ούγκο Αλμέιδα που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση.

Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση του 90ου λεπτού όταν ο Αντρέ Σιμόες χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς των Βέλγων και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στέλνοντας με θριαμβευτικό τρόπο την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ