Σάλκε

Προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Γκόρετσκα

H Σάλκε πρότεινε τον Λέο Γκόρετσκα στη Μπαρτσελόνα υπό το φόβο να καταλήξει ο παίκτης χωρίς αντίτιμο στη Μπάγερν Μονάχου.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουσμάν Ντεμπελέ η Μπατσελόνα θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να απόκτηση τον Φελίπε Κουτίνιο.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή για το χώρο του κέντρου αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές περιπτώσεις.

Μια από αυτές είδες το φως της δημοσιότητας από την “Mundo Deportivo” που αποκάλυψε πως ο Λέον Γκόρετσκα προτάθηκε στους Καταλανούς.

Ο Γερμανός χαφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλκε αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπάγερν Μονάχου κινείται για την απόκτηση του αλλά για το καλοκαίρι του 2018 για να μην πληρώσει τους “Βασιλικούς μπλε”.

Η Σάλκε στην προσπάθεια της να μη δει το αστέρι της να καταλήγει σε ανταγωνίστρια ομάδα και χωρίς αντίκτυπο πρότεινε τον παίκτη στους “μπλαουγκράνα”.

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη Μπαρτσελόνα αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αν η υπόθεση Κουτίνιο κλείσει οριστικά και αρνητικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ