Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιτσιρικά της Σίτι “τσιμπάει” η Ντόρτμουντ
Μάντσεστερ Σίτι

Πιτσιρικά της Σίτι “τσιμπάει” η Ντόρτμουντ

Τον 17χρονο, Τζέιντον Σάντσο, της Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να υπογράψει η Ντόρτμουντ.

31.08.2017 | 13:17

Την Μπορούσια Ντόρτμουντ διάλεξε για τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό της καριέρας του ο Τζέιντον Σάντσο, καθώς αναγνώρισε στους Βεστφαλούς τις ευκαιρίες για χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα που δίνουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο παίκτης, μάλιστα, ο οποίος δε συμπεριλήφθηκε στη λίστα των παικτών του Γκουαρντιόλα που ταξίδεψαν για προετοιμασία στις ΗΠΑ, απέρριψε πρόταση της Σίτι με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 30χιλιάδων λιρών.

Έτσι, οι “πολίτες” αναγκάστηκαν να επιλέξουν να παραχωρήσουν τον παίκτη στους Βεστφαλούς διότι δεν ήθελαν να ενισχύσουν τους εγχώριους ανταγωνιστές τους, όπως η Άρσεναλ και η Τότεναμ, που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σάντσο.

Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών έναντι 170 χιλιάδων λιρών με τον παίκτη να λαμβάνει τη φανέλα με το νούμερο 7, που φορούσε μέχρι πριν λίγο καιρό ο νυν πια παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version