Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα… μισά η ρήτρα του Γκριεζμάν από το επόμενο καλοκαίρι!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Στα… μισά η ρήτρα του Γκριεζμάν από το επόμενο καλοκαίρι!

Δραματικά αναμένεται να μειωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης του Αντουάν Γκριεζμάν το προσεχές καλοκαίρι.

02.09.2017 | 17:57

Ο Αντουάν Γκριεζμάν εδώ και χρόνια είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης και από εκείνους που έχουν συνεχή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι αριθμοί του Γάλλου φορ, ο οποίος τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ των “ροχιμπλάνκος” και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο.

O 25χρονος στράικερ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά τις όποιες κρούσεις αποφάσισε να παραμείνει στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο, μιας και δεν ήθελε να τη δει να αποδυναμώνεται περισσότερο την ώρα που εκείνη δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές για να αναπληρώσει το κενό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η ρήτρα του εκείνη την εποχή έφτανε τα 200 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να πέσει και πάλι στα 100, όπως είναι υπό κανονικές συνθήκες, όταν και ολοκληρωθεί η τιμωρία της ισπανικής ομάδας από την ΟΥΕΦΑ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version