ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πρώην παίκτης της Λίβερπουλ

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε πρόωρη ηλικία ανακοίνωσε πρώην παίκτης της Λίβερπουλ.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πρώην παίκτης της Λίβερπουλ

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Χοσέ Ενρίκε, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τους δικούς του όρους, καθώς σε ηλικία 31 ετών καταβεβλημένος από τους πολλούς τραυματισμούς ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού το λογαριασμού στο instagram την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

“Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την απόσυρσή μου από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω τη συγκεριμένη απόφαση και να τη δεχτώ. Θα ήθελα πολύ να παίξω ποδόσφαιρα για πολλά χρόνια αν το κορμί μου μού το επέτρεπε αλλά όλα τα καλά φτάνουν κάποτε στο τέλος τους, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο. Απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους και τους οπαδούς που με στήριξαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είμαι ευλογημένος. Είχα την τύχη να αγωνιστώ για κάποιες από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και με κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα μαζί μου”.

it comes with a very heavy heart today to announce my retirement from professional football. Its been a very hard decision to take and accept. I would of loved to have played more years at my best level if my body would of let me but all good things have to come to an end and more in football. I just want to say a huge thanks to all of the fans and clubs who have supported me throughout my career. You have been the best! I have been blessed to play for some of the best teams in the world, with some of the best players in the world. these memories will stay with me forever. ❤️⚽️ #thankyou Below is the link to my interview for the Spanish newspaper marca. But you can also find it on sky sports. http://www.marca.com/futbol/premier-league/2017/09/06/59aefff0268e3e003c8b45af.html

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joseenriquee3 (@joseenriquee3) στις

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής την περσινή χρονιά έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και αγωνίστηκε στη Σαραγόσα. Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι δεν μπόρεσε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με αποτέλεσμα να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση. Σε συνέντευξή του, μάλιστα, στην Marca, περιέγραψε τον τραυματισμό που τον οδήγησε στο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

“Δεν μπορούσα να αγωνιστώ χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Δε μπορούσα ούτε να προπονηθώ. Ήταν δύσκολο, βρισκόμουν σε απόγνωση. Καμιά φορά ζαλιζόμουν στην προπόνηση λόγω της μεγάλης δόσης φαρμακευτικής αγωγής. Μετά από κάθε παιχνίδι το γόνατό μου πρηζόταν σαν μπάλα και με το ζόρι μπορούσα να περπατήσω για τρεις μέρες. Κάτι που υποτίθεται ότι θα με κρατούσε εκτός για 3 μήνες κατέληξε να διαρκεί δύο χρόνια”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ