Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δύσκολα προλαβαίνει Σίτι ο Κουτίνιο!
Home Page

Δύσκολα προλαβαίνει Σίτι ο Κουτίνιο!

Δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους «σίτιζενς» ο Κουτίνιο.

07.09.2017 | 20:32

Κάτι παραπάνω από ακατόρθωτο φαίνεται πως είναι να προλάβει τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι ο άσος της Λίβερπουλ, Φελίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από τον τραυματισμό που τον κράτησε στα «πιτς» για κάποιο χρονικό διάστημα και ο Γιούργκεν Κλοπ προτιμά να τον κρατήσει για λίγο ακόμα στα «πιτς» προκειμένου να μη ρισκάρει την επιδείνωση της κατάστασής του.

«Όλα καλά, όλα καλά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, ο Κουτίνιο επέστρεψε και είχαμε μια καλή συζήτηση.

Πήγε στην Εθνική ομάδα, αγωνίστηκε κανονικά αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα γιατί έχουμε επτά παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Είδαμε στη σημερινή προπόνηση ότι είναι ΟΚ, αλλά δεν βγάζει νόημα το να τον χρησιμοποιήσουμε κατευθείαν.

Πρέπει πάντα να παίρνουμε την ίδια απόφαση, εάν πρέπει να προπονηθεί ή να παίξει. Πρέπει να κάνει έξτρα προπόνηση παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι κάτι το θετικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version