Τότεναμ

To νέο γήπεδο της Τότεναμ είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα (vid)

Το νέο παλάτι της Τότεναμ αναμένεται να είναι διαφορετικό από τις υπόλοιπες έδρες του κόσμου.

Οι ετοιμασίες για τη νέα ποδοσφαιρική στέγη της Τότεναμ συνεχίζονται πυρετωδώς, έτσι ώστε το νέο γήπεδο να είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, τα “σπιρουνια” τη φετινή σεζόν χρησιμοποιούν το “Γουέμπλεϊ”, το οποίο, όμως δεν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αφιλόξενο για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι των “πετεινών”είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα χρόνο υπομονή προκειμένου να υποδεχθούν το νέο γήπεδο της ομάδας τους, το οποίο θα περιλαμβάνει μία πρωτοτυπία σε σχέση με τις άλλες ποδοσφαιρικές έδρες.

Ειδικότερα, θα φιλοξενεί αγώνες τόσο της Πρέμιερ Λιγκ όσο και του NFL, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο νησί. Αυτό θα συμβεί με τη χρήση δύο χλοοτάπητων, εκ των οποίων ο ποδοσφαιρικός θα είναι συρόμενος και θα καλύπτει αυτόν του American Football.

Ο συρόμενος χλοοτάπητας θα είναι χωρισμένος σε τρία μέρη και θα ενώνεται κεντρικά, κάτι που ήδη έχει δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ. Να σημειωθεί ότι η νέα ποδοσφαιρική στέγη του συλλόγου θα χωράει μέχρι και 61 χιλιάδες θεατές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη δημιουργία μίας ιδανικής ατμόσφαιρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ