ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η πεντάμορφη και το… τέρας

Η «πεντάμορφη» Μάντσεστερ Σίτι πήρε εύκολα την νίκη απέναντι στην Φέγενορντ ενώ ο κακός εαυτός της Νάπολι της στοίχισε τους 3 βαθμούς.

Η πεντάμορφη και το… τέρας

Στα δύο παιχνίδια του 6ου ομίλου για το Τσάμπιονς Λιγκ η Φέγενορντ αντιμετώπισε την παντοδύναμη Μάντσεστερ Σίτι και η Σαχτάρ την ετοιμοπόλεμη Νάπολι.

Σε έναν όμιλο ο οποίος έχει δύο φαβορί για την επόμενη φάση, την Μαν. Σίτι και την Νάπολι ξέραμε από την αρχή πως Σαχτάρ και Φέγενορντ θα πάλευαν για την 3η θέση. Όλα αυτά όμως στα χαρτιά καθώς οι Ουκρανοί μας διέψευσαν πετυχαίνοντας μία πολύ σπουδαία νίκη.

Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου αυτό μεταξύ της Σίτι και της Φέγενορντ τα πράγματα ήταν απλά για τους Άγγλους και που μπήκαν «φουριόζοι» . Στο πρώτο ημίχρονο οι «πολίτες» δεν αστειεύτηκαν  καθόλου και πέτυχαν 3 γκολ. Το πρώτο μάλιστα μπήκε μόλις στο 2ο λεπτό καθιστώντας το ως το πιο γρήγορο γκολ που δέχονται οι Ολλανδοί σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία τους. Για την ακρίβεια το γκολ μπήκε στο 1:35 και το πέτυχε ο Τζον Στόουνς με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ντάβιντ Σίλβα.

Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 10ο λεπτό από τον Σέρχιο Αγουέρο και ύστερ από ασίστ του Κάιλ Γουόκερ ενώ 15 λεπτά μετά γκολ πέτυχε και ο Γκάμπριελ για να κάνει το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχος και χωρίς να χρονοτριβήσει πέτυχε και 4ο γκολ στο ’63 και πάλι με τον αμυντικό της ομάδας τον Στόουνς. Αυτό το γκολ ήταν το τρίτο του Άγγλου στόπερ με την Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ από τότε που ήρθε στην ομάδα με τον μόνο που τον ξεπερνάει να είναι ο Αγκουέρο με 6 γκολ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που φάνηκε και στο γήπεδο με τους Άγγλους να κυριαρχούν από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Τελικό σκορ Φέγενορντ – Μαν. Σίτι: 0-4.

Συνθέσεις:

ΦΕΓΕΝΟΟΡΝΤ: Μπραντ Τζόουνς, Σεντ Χούστε, Μποτεζίν, Φαν ντερ Χάιντεν, Νελόμ, Ελ Αχμαντί, Αμραμπάτ, Φιλένα, Μπέρχαους, Μπούτιους, Κράμερ.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Στόουκς, Οταμέντι, Μεντί, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο, Γκαμπριέλ Ζεζούς.

https://www.youtube.com/watch?v=XwR5dlrcweQ

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου αυτό μεταξύ Νάπολι και Σαχτάρ έγινε ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς. Οι Ουκρανοί αν και δεν είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού  μπόρεσαν και πέτυχαν σπουδαία νίκη με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο έκρυβε και την μεγάλη έκπληξη καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πανέτοιμοι και σωστά διαβασμένοι. Ευτύχησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 15ο λεπτό με τον Τάισον και από εκεί και πέρα οι Ιταλοί ήτα αυτοί που πίεζαν για να πετύχουν την ισοφάριση. Αυτή δεν ήρθε ποτέ χωρίς όμως να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαχτάρ ξαναχτύπησε και πάλι σχετικά νωρίς, μόλις στο ’55 και με σκόρερ τον Περέιρα από ασίστ του Στεπανένκο έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια η Νάπολι ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 μετά από πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίλικ έυστοχα χωρίς όμως να αποφύγει την ήττα.

Συνθέσεις:

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Όρντετς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Τάιζον, Μάρλος, Μπερνάντ, Φακούντο Φερέιρα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ντιαουαρά, Ζελίνσκι, Χάμσικ, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ.

https://www.youtube.com/watch?v=lsxGO1TanHk

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ