ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Στο εδώλιο της UEFA θα βρεθούν Άρσεναλ και Κολωνία

Το φάσμα μία βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζουν Άρσεναλ και Κολωνία μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο "Εμιρέιτς" στην αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Στο εδώλιο της UEFA θα βρεθούν Άρσεναλ και Κολωνία

Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Κολωνία, που βρήκε νικήτρια την λονδρέζικη ομάδα, καθυστέρησε να ξεκινήσει 1 ώρα, επειδή στα περίχωρα του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 20 χιλιάδες οπαδοί της Κολωνίας χωρίς εισιτήριο ενώ κάποιοι εξ΄αυτών εισέβαλαν παράνομα στην κερκίδα των γηπεδούχων.

Έτσι, η UEFA ανακοίνωσε την εκκίνηση πειθαρχικών διαδικασιών προκειμένου να αποδώσει ευθύνες στους αρμόδιους και να επιβάλλει τις αντίστοιχες ποινές.

Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ κατηγορείται για την παρεμπόδιση εισόδου σε οπαδούς της Κολωνίας σε μία από τις θύρες των φιλοξενουμένων και για τον ανεπαρκή τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πληθώρα των οπαδών του γερμανικών συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά η Κολωνία αντιμετωπίζει σοβαρότερες κατηγορίες που περιλαμβάνουν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς, άνοιγμα πυρσών, την πρόκληση ζημιών και την ρίψη αντικειμένων.

Η UEFA έχει ορίσει την ακροαματική διαδικασία για την 21η Σεπτεμβρίου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ