ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Ο Τυφώνας Μπέιλ «σάρωσε» το Ανοέτα

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασε τα 35 χλμ/ώρα στο γκολ που κλείδωσε την νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Τυφώνας Μπέιλ «σάρωσε» το Ανοέτα

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αγωνιστική της Κυριακής για την La Liga η Σοσιεδάδ υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Και έτσι το περιμέναμε πως θα ήταν καθώς, η Σοσιεδάδ είναι μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα και κατείχε την κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ζιντάν χρησιμοποιήσε ξανά τον Γκάρεθ Μπέιλ στο βασικό σχήμα, αλλά όχι ως φορ κορυφής, αλλά στα πλάγια, με τον Μπόρχα Μαγιοράλ στη γραμμή κρούσης, παρότι που απέναντι στη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εκτός αποστολής και οι απουσίες ήταν ίδιες.

Στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες πίεζαν για το γκολ με γρήγορες αντεπιθέσεις όμως μόνο η Ρεάλ μπόρεσε αρχικά και τις μετουσίωσε σε γκολ όταν μόλις στο 19ο λεπτό ο Καζεμίρο γεμίζει στην περιοχή, ο Ράμος κοντρολάρει και προσπαθεί να κάνει “ψαλιδάκι”, πέφτει από τράβηγμα αντιπάλου, αλλά ο Μαγιοράλ που είναι δίπλα, σουτάρει και σκοράρει για το 1-0.

Γκολ το οποίο σπάει το σερί της Σάντος με 73 συνεχόμενα γκολ σε όλες τις διοργανόσεις. Η Σοσιεδάδ όμως δεν έμεινε άπραγη πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα στο 29ο λεπ΄το όταν  από δεξιά, ο Ροντρίγκες πιάνει ένα αριστερό βολέ, ο Νάβας δεν μπορεί να αποκρούσει και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Το παιχνίδι θα συνεχιστεί μετά από 4λεπτη διακοπεί διότι ένας από τους κάμεραμαν τραυματίστηκε στο πόδι όταν υποχώρησε διαφημιστική πινακίδα από την πρόχειρα κατασκευασμένη κερκίδα χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στη συνέχεια η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε την διακοπή απείλησε στο ’34 με σέντρα από αριστερά, σκαστή κεφαλιά του Καζεμίρο αλλά ο Ρούλι αποκρούει.

Και σαν μην έφτανε αυτό σε φάση που ξεκίνησε για τη Σοσιεδάδ και μάλιστα είχε δοκάρι η Ρεάλ πήρε το «ριμπάουντ» και με τον Μαγιοράλ να κάνει προσπάθεια από δεξιά και παράλληλη μπαλιά και ο Ροντρίγκες με τάκλιν σημειώνει αυτογκόλ!

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά η Ρεάλ ήθελε να πετύχει το γκολ έτσι ώστε να κλειδώσει το παιχνίδι. Στο ΄52 λοιπόν πρώτη ευκαιρία για την Ρεάλ με τον Ασένσιο από αριστερά κι εντός περιοχής να πιάνει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα πάει πάνω στον Ρούλι που δεν μπορεί να μπλοκάρει, στην επαναφορά ο Ισπανός σουτάρει ξανά, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Η Ρεάλ επέμεινε και με τον συνήθης ύποπτο σε ένα τέτοιο  παιχνίδι, Γκάρεθ Μπέιλ πέτυχε το 3-1. Ο Μπέιλ με φοβερό σπριντ από το κέντρο, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση μετά από μπαλιά του Ίσκο σχεδόν από την άμυνα και στο τετ α τετ με τον Ρούλι, σκάβει την μπάλα πάνω από τον Αργεντινό τερματοφύλακα, γράφοντας το 3-1. Τρομερή φάση για τον Μπέιλ που ξεπέρασε τα 35 χλμ/ώρα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ο Ζιντάν προχώρησε και σε αλλαγές για να ξεκουράσει τους παίκτες του, κλασική η αλλαγή Ασένσιο με τον Θεμπάγιος και του Ερνάντεθ με τον Νάτσο.

Η Σοσιεδάδ δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι σε μία Ρεάλ που με πολλές βασικές απουσίες, μεταξύ αυτών των Μπενζεμά, Μαρσέλο και Κριστιάνο Ρονάλντο, μπόρεσε και πήρε πολύ σημαντικό «τρίποντο» απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα.

Στο -4 από τη κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης που περιμένει σε γκέλα της Μπαρτσελόνα.

https://www.youtube.com/watch?v=nGEc3PQTMWo

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ