ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Νεϊμάρ και Καβάνι μάλωσαν για την εκτέλεση του πέναλτι (vid)

Έντισον Καβάνι και Νεϊμάρ είχαν μία διένεξη σχετικά με την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η Παρί στην αναμέτρηση με αντίπαλό την Λυών.

Νεϊμάρ και Καβάνι μάλωσαν για την εκτέλεση του πέναλτι (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα επικρατώντας εντός έδρας της Λυών με 2-0. Οι Παριζιάνοι, πάντως, δυσκολεύτηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φετινή τους αναμέτρηση και χρειάστηκαν ένα χαμένο πέναλτι και δύο αυτογκόλ για να πανηγυρίσουν το τρίποντο.

Στη φάση του χαμένου πέναλτι, μάλιστα, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η παρουσία πολλών εγωισμών μέσα σε μία ομάδα. Ειδικότερα, Καβάνι και Νεϊμάρ ήθελαν αμφότεροι να γίνουν ήρωες για την ομάδα τους αναλαμβάνοντας την εκτέλεση του χτυπήματος, με συνέπεια να έχουν μία έντονη λογομαχία.

Ο Έντισον Καβάνι ήταν αυτός τελικά που κέρδισε αυτήν την άτυπη μάχη αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπεζ, ο οποίος με τη βοήθεια του δοκαριού απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

Αυτή η διένεξη έδωσε την αφορμή σε όσους ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τονίσουν τη διαφορετική στάση που θα κρατούσε σε αντίστοιχη περίπτωση ο πρώην συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

https://twitter.com/Forcabarca10_/status/909679481085923329?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Frivalries-watch-neymar-and-edinson-cavani-argue-over-psg-penalty-20170918

https://twitter.com/Mxssi_/status/909533077969494017?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Frivalries-watch-neymar-and-edinson-cavani-argue-over-psg-penalty-20170918

Ο τεχνικός της Παρί, Ουνάι Έμερι, πάντως, ξεκαθάρισε ότι έχει αναθέσει τη λήξη του συγκεκριμένου ζητήματος στους ίδιους του πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης φάσης: “Τους είπα να το λύσουν μεταξύ τους. Νομίζω ότι είναι ικανοί να το κάνουν αυτό. Αμφότεροι θα αποτελέσουν τους εκτελεστές μας από τα 11 βήματα. Αν δεν μπορούν να φτάσουν σε μία συμφωνία, θα αποφασίσω εγώ γι΄αυτούς. Δε θέλω αυτό να αποτελέσει πρόβλημα για εμάς”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ