ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μακριά από τη Μαδρίτη είναι…Βασίλισσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης με καλή εμφάνιση έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ντεπορτίβο Αλαβές (2-1) με δυο τέρματα από τον τρομερό Ντάνι Θεμπάγιος.

Μακριά από τη Μαδρίτη είναι…Βασίλισσα

To παιχνίδι ξεκίνησε με τη Αλαβές να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 7ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά, ο Κέιλορ Νάβας έδιωξε δύσκολα τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο τρία λεπτά αργότερα με τον Ντάνι Θεμπάγιος να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της Ρεάλ. Ο Ισπανός πήρε τη μπάλα εκμεταλλευόμενος τις κόντρες και με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η “Βασίλισσα” είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 30 λεπτό είχε καλή στιγμή για να πετύχει δεύτερο τέρμα αλλά ο Πατσέκο έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Νάτσο.

Εκεί που όλα έδειχναν όπως τα έχει σχεδιάσει η Ρεάλ, ήρθε ο Μανού Γκαρθία να χαλάσει τα σχέδια του Ζιντάν. Ο Μουνίρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μανού με τρομερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κέιλορ Νάβας.

Η απάντηση των πρωταθλητών ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά μετά ο Ντάνι Θεμπάγιος βρήκε ξανά δίχτυα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Ρεάλ. Μετά από γέμισμα που έγινε στην περιοχή ο Πατσέκο μπερδεύτηκε με την άμυνα του και η μπάλα στρώθηκε στον πρώην παίκτη της Μπέτις που δεν είχε πρόβλημα να ευστοχήσει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους “μερένχες” να έχουν μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσουν” το ματς αλλά το σουτ του Κριστιάνο βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ο ρυθμός ανέβηκε κάτι που έδωσε στην Αλαβές την ευκαιρία να πάρει αρκετά μέτρα στο γήπεδο.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους παίκτες του Ζιντάν, αρχικά με το χαμένο τετ α τετ του Ίσκο στο 53 και το νέο δοκάρι του Κριστιάνο στο 63ο λεπτό. Η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα και λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση η Αλαβές αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Νάβας.

Οι γηπεδούχοι όσο δεν δέχονταν τρίτο γκολ βγήκαν στην επίθεση κυνηγώντας την ισοφάριση και έφτασαν μια ανάσα από το να το πετύχουν στο 75ο λεπτό. Ο Πεδράθα έφυγε μόνος τους με τον Κέιλορ Νάβας αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η “Βασίλισσα” πήρε μια σημαντική νίκη τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ