ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μέγας Αλέξανδρος Λακαζέτ (vid)

Χάρη σε δύο τέρματα του Αλεξάντερ Λακαζέτ, η Άρσεναλ κέρδισε εντός έδρας την Γουέστ Μπρομ με 2-0.

Μέγας Αλέξανδρος Λακαζέτ (vid)

H αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έπεφτε με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Γουέστ Μπρομ στο “Έμιρειτς”. Οι “κανονιέρηδες” αν και ανησύχησαν στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να κερδίσουν την Γουέστ Μπρομ με 2-0 σε μία αναμέτρηση, στην οποία οι φιλοξενούμενοι δικαίως έχουν παράπονα από την διαιτησία. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ σκαρφάλωσε από την 12η θέση της βαθμολογίας στην 7η θέση.

TO MAΤΣ:

Η Άρσεναλ από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού ανέλαβε την κατοχή της μπάλας με την Γουέστ Μπρομ να οργανώνεται πίσω από τη μπάλα. Έτσι, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αγκομαχούσε να περάσει τη μπάλα στη μεσαία της γραμμή, καθώς οι παίκτες του Τόνι Πιούλις έκλειναν υπέροχα τους χώρους.

Οι “μπάγκις” έπαιζαν συχνά με βαθιές μπαλιές από την άμυνα και με αυτόν τον τρόπο έφτασαν κοντά στο γκολ στο 7ο λεπτό αλλά το δοκάρι με τη συνεισφορά του Τσεχ στέρησαν το τέρμα από τον Ροντρίγκεζ.

Οι “κανονιέρηδες” έβλεπαν πολλά κορμιά να ορθώνονται μπροστά τους, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν τη μπάλα παράλληλα και να κερδίζουν ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση στο 20ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάντσεζ και ο Λακαζέτ μετά την απόκρουση του Φόστερ πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά προ κενής εστίας πραγματοποίησε το 1-0.

Ωστόσο, τα πολλά αβίαστα λάθη στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων δημιουργούσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν, όπως έκαναν στο 38ο λεπτό με την κεφαλιά του Ροντρίγκεζ να απομακρύνει ο Μονρεάλ σε κόρνερ λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος.

Δύο λεπτά αργότερα μετά από μία φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Τσεχ πρόλαβε προ του Ροντρίγκεζ να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η Άρσεναλ μπήκε αποφασισμένη να κλειδώσει τη νίκη με την ομάδα του Τόνι Πιούλις να δυσκολεύεται να βγει από το καβούκι της.

Έτσι, οι “κανονιέρηδες” απείλησαν στο 52ο λεπτό με τον Ελνενί να στρώνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Λακαζέτ και τον τελευταίο να σουτάρει πάνω στα σώματα από πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο, το άγχος έφυγε από τους ώμους της Άρσεναλ στο 67ο λεπτό όταν Μάντλεϊ καταλόγισε αυστηρό πέναλτι εις βάρος του Νιόμ για μαρκάρισμα πάνω στον Ράμσεϊ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λακαζέτ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και πέτυχε το τέταρτο τέρμα του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης οι “κανονιέρηδες” έβρισκαν περισσότερους χώρους, με συνέπεια να κυκλοφορήσουν καλύτερα τη μπάλα αλλά τους έλειψε η τελική πάσα προκειμένου να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ