ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ποιος θα είναι ο αντι-Αντεσλότι στην Μπάγερν

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι παρελθόν από τους Βαβαρούς και μεις προσπαθούμε να βρούμε τον τέλειο αντικαταστάτη του.

Ποιος θα είναι ο αντι-Αντεσλότι στην Μπάγερν

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και τα ονόματα για τον αντικαστάτη του δίνουν και παίρνουν.

Ο Ιταλός τεχνικός στο μικρό χρονικό διάστημα που έκατσε στον πάγκο της Μπάγερν κατάφερε να πετύχει ένα ρεκόρ 42 νικών σε συνολικά 60 παιχνίδια με την ομάδα του.  Τα αποδυτήρια όμως και η πάγια τακτική της ομάδας να έχει στο διοικητικό της τμήμα πρώην ποδοσφαιριστές, ίσως και να της στοιχίσει στο μέλλον.

Απότελει λοιπόν την πιο σύντομη θητεία στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχουν και αυτό που οφείλουν οι ιθύνοντες της ομάδας είναι τουλάχιστον να βρουν έναν ισάξιο αντικαταστάτη.  Ισάξιος όχι σε κατακτήσεις τίτλων, μιας και σε αυτόν τον τομέα ο Ιταλός είναι άπιαστος.

Πάμε να δούμε τους τεχνικούς που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Κάρλο Αντσελότι, από την πιο ρεαλιστική επιλογή, στην πιο απίθανη, την ιδανική και την ονειρική.

Η πιο απίθανη επιλογή

Τον περασμένο Ιούλιο ο πρώην παίκτης των Βαβαρών Ότμα Χίτσφελτ είχε πει πως κάποια μέρα ο Γιούργκεν Κλοπ θα γίνει ο επόμενος τεχνικός της Μπάγερν: «Πιστεύω και έυχομαι πως κάποια μέρα ο Κλοπ θα κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου».

Από όλους τους υποψήφιους Γερμανούς τεχνικούς αυτή τη στιγμή ο Κλοπ είναι ο πιο πετυχημένος και ταυτόχρονα η πιο απίθανη επιλογή (αν όχι απίστευτη) για τον πάγκο των Βαβαρών. Η θητεία του στην Ντόρτμουντ δεν τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο μιας και η ομάδα του είχε τερματίσει στην 7η θέση λίγο πριν αποχωρήσει, αλλά ο Κλοπ κάτι χρωστάει ακόμα στο Γερμανικό ποδόσφαιρο και αργά ή γρήγορα θα το δώσει.

Το να αφήσει την Λίβερπουλ φαντάζει εξαιρετικά απίθανο όμως σε έναν ιδεατό κόσμο ο Κλοπ θα ήταν ο τέλειος αντικαταστάτη της Γερμανικής ομάδας.

Η πιο ρεαλιστική επιλογή

Η πιο ρεαλιστική επιλογή είναι αυτή του Τούχελ. Με την προϋπόθεση πως η Μπάγερν θα κοιτάξει για τον πάγκο της Γερμανοτραφείς τεχνικούς ο Τόμας θα φάνταζε ως ο πιο κατάλληλος αυτή τη στιγμή μιας και είναι άνεργος.

Μιας και ο διάδοχος του Κλοπ στην Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να αποδείξει αυτά που άξιζε στην πρώην ομάδα του, θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Μπάγερν να του δώσει την χρυσή ευκαιρία που χρειάζεται.

Οι αξιώσεις του Τούχελ όταν άφηνε την Μάιντς για τα μάτια της Ντόρτμουντ ήταν τεράστιες, όμως ο Τόμας δεν τις δικαίωσε ποτέ. Είναι το νούμερο ένα στην διαδοχή του Αντσελότι χωρίς να έχει πετύχει κάτι σημαντικό στο βιογραφικό του, βιογραφικό το οποίο μπορεί να το γεμίσει στην Μπάγερν Μονάχου.

Η πιο ιδανική επιλογή

Ιδανική επιλογή θα μπορούσε να είναι ο Λουίς Ενρίκε. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει όλα τα εχέγγυα για αν κάνει μία πολύ σπουδαία καριέρα στην Γερμανία, καθώς έχει ένα Τσάπιονς Λιγκ, ενώ έχει οδηγήσει και την Μπαρτσελόνα στο τρέμπλ του 2015.

Το πρόσφατο πέρασμά του από την Ρόμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένο αλλά ούτε ως ένα δείγμα της δουλειάς του και γι αυτό η Μπάγερν μπορεί να του δώσει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει και πάλι στην κορυφή.

Η ονειρική επιλογή 

Ονειρική επιλογή για τη Μπάγερν και για τους οπαδούς της θα ήταν o 30χρονος Γιούλιαν Νάιγκελσμαν, ο νεότερος τεχνικός της Μπουντεσλίγκα που κατακτά το βραβείο καλύτερου προπονητή. Η Μπάγερν θα μπορούσε να πάρει το ρίσκο λόγου του νεαρού της ηλικίας του αλλά οι επιτυχίες που έχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεδομένου και της ηλικίας του είναι αξιοσέβαστες.

Οι Βαβαροί ήταν πάντα σε ανοικτή επικοινωνία με τον νεαρό τεχνικό μιας και ο ίδιος στο παρελθόν είχε αρνηθεί την θέση του προπονητή των ακαδημιών τους. Μην ξεχνάμε επίσης πως Γιούλιαν κατάφερε να μετατρέψει τη Χόφενχαϊμ από μία ομάδα που τη σεζόν 2015-16 ήταν έτοιμη να πέσει κατηγορία, σε μία ομάδα που παρολίγον φέτος να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ