ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τζάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

Έκλεισε εισιτήρια για Ρωσία η Γερμανία (vid)

H εθνική Γερμανίας ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία, καθώς προκρίθηκε στην τελική φάση του επικείμενου Μουντιάλ μετά και την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας.

Έκλεισε εισιτήρια για Ρωσία η Γερμανία (vid)

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας, η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχθηκε στο Μπέλφαστ της εθνική Γερμανίας. Το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ με κορυφαίο τον Τζόσουα Κίμιχ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και μετά τη νίκη με 3-1 εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.Έτσι, η Γερμανία επέκτεινε το απίθανο ρεκόρ της σε 46 εκτός έδρας αγώνες χωρίς καμία ήττα από τότε που ξεκίνησε να συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα “πάντσερ” έδειξαν τις διαθέσεις τους μόλις από το δεύτερο λεπτό με τον Ρούντι να εξαπολύει έναν “κεραυνό” από μακρινή απόσταση για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ποδόσφαιρο κυριαρχίας σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που επιχειρούσαν να “καταστρέψουν” το αντίπαλο παιχνίδι. Έτσι, η “νασιοναλμανσάφτ” άγγιξε το 2-0 στο 17΄με την κεφαλιά του Βάγκνερ μετά τη σέντρα του Κίμιχ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο στράικερ της Χοφενχάιμ πήρε το αίμα του πίσω στο 21ο λεπτό όταν παρέλαβε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό αριστερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του φτάνοντας τα 4 τέρματα σε 2 συμμετοχές στην προκριματική φάση.

Οι Βορειοιρλανδοί αντιμετώπιζαν δυσκολίες να μεταβούν από την άμυνα στην επίθεση, καθώς είχαν οπισθοχωρήσει στα καρέ τους, με αποτέλεσμα να απειλήσουν για πρώτη φορά στο 40ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά τη διάσπαση του γερμανικού πρέσινγκ ο Έβανς ήταν ο αποδέκτης μίας σέντρας στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Τερ Στέγκεν λειτούργησε αστραπιαία αποτρέποντας την παραβίαση της εστίας του.

To δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι επέλεξαν να ανεβάσουν την άμυνα τους πρεσάροντας ψηλά. Έτσι, έφτασαν μία ανάσα από τη μείωση του σκορ στο 76ο λεπτό με τον Γουόσινγκτον να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα της Γερμανίας αλλά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Τα “πάντσερ”, όμως, διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και τελικά κατόρθωσαν να κλειδώσουν τη νίκη στο 87ο λεπτό με τον Κίμιχ με γυριστό στη κίνηση να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε τελικά η Γερμανία ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μαγκένις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ