ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τότεναμ

“Tο σχόλιο του Γκουαρντιόλα για την ομάδα Κέιν ήταν αγενές”

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, απάντησε στο σχόλιο του Γκουαρντιόλα για τους "πετεινούς".

“Tο σχόλιο του Γκουαρντιόλα για την ομάδα Κέιν ήταν αγενές”

Μετά από 7 αγωνιστικές, η Μάντσεστερ Σίτι συγκατοικεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ με 19 βαθμούς. Οι “πολίτες”, μάλιστα, προέρχονται από τη μεγαλύτερη φετινή τους νίκη μετά την επικράτηση με 1-0 επί της Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ χάρη σε γκολ του Ντε Μπρούιν.

Εκείνη την περίοδο ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα προέβη σε ένα χαρακτηρισμό όσον αφορά την Τότεναμ θέλοντας ίσως να αναδείξει τη δυναμική της: “Είμαστε στον Σεπτέμβριο. Η Τσέλσι νίκησε 13 συνεχόμενα παιχνίδια την περσινή σεζόν. Ήταν ανίκητοι και κέρδισαν το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά, τη φετινή σεζόν παίζουν και στην Ευρώπη. Είναι λίγο πιο περίπλοκο για όλες τις ομάδες. Έχουμε την Γιουνάιτεντ και την ομάδα Χάρι Κέιν που σκοράρει σε κάθε παιχνίδι 2 ή 3 γκολ. Η Γιουνάιτεντ του Ζοσέ είναι πάντα πολύ σκληρή. Είναι ομάδα του Μουρίνιο, επιθετική που κερδίζει μονομαχίες και πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις. Είναι ήδη πεπεισμένοι ότι μπορούν να το ξανακάνουν με αυτόν τον τρόπο. Θα είναι απαιτητικό”.

Αυτό η αναφορά στην “ομάδα Χάρι Κέιν” ενόχλησε έντονα τον τεχνικό των “πετεινών”, Μαουρίσιο Ποκετίνο, όπως φάνηκε από πρόσφατες δηλώσεις του: “Ήταν αστείο όταν τον άκουσα να το λέει διότι ξέρω τον Πεπ πολύ καλά. Όταν ενθουσιάζεται, όπως μετά τη νίκη επί της Τσέλσι, μερικές φορές δυσκολεύεται να συγκρατηθεί και να παραμείνει κύριος. Το δέχομαι. Δε με επηρέασα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για κάτι πολύ αγενές για πολλούς ανθρώπους και είναι δύσκολο να το κατανοήσω, διότι αποτέλεσε μέρος της επιτυχίας της Μπαρτσελόνα όταν ο Μέσι ήταν στα καλύτερά του αλλά ποτέ δεν είπα ότι επρόκειτο για την ομάδα του Μέσι. Πάντα έλεγα ότι ήταν η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα. Νομίζω ότι του αξίζει να αναγνωριστεί ως μέλος της επιτυχίας εκείνης της ομάδας. Νομίζω, όμως, ότι πολλοί θεώρησαν αγενές το συγκεκριμένο σχόλιο για το σύλλογο και για τους περισσότερους παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι μία περίεργη κατάσταση. Από την δικιά μου πλευρά, δεν το εξέλαβα με άσχημο τρόπο. Δεν έδειξε ασέβεια προς εμένα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ