ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Εκτός αποστολής με Τσέλσι ο Χάαλαντ – Το ανακοίνωσε ο Γκουαρντιόλα!
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο βάζει… ταφόπλακα στη συνεργασία Μίλαν – Πιόλι
Το παράπονο του Γκρίλις: «Δεν ξέρετε από ποδόσφαιρο! Είναι ενοχλητικό πλέον»
Παρί: «Διαγράφει» για πάντα τον Μπαπέ – Η υπόσχεση που δεν τήρησε!
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα!
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Σίτι εφτά αστέρων (vid)

Η σαρωτική Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε την ςΣτόουκ Σίτι, επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας του Μαρκ Χιουζ με το επιβλητικό 7-2.

Σίτι εφτά αστέρων (vid)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε στο ‘Έτιχαντ” την Στόουκ Σίτι. Οι “πολίτες” ήταν καταιγιστικοί αναδεικνύοντας στον αγωνιστικό χώρο όλους τους αυτοματισμούς τους με αποτέλεσμα το κοντέρ να σταματήσει στα 7 γκολ. Έτσι, μετά τη νίκη με 7-2 επί της Στόουκ, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πια μόνη στην κορυφή, δύο πόντους μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η κυριαρχία των “πολιτών” στο αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό με το Σανέ να προειδοποιεί στο 5ο λεπτό χάνοντας μία ανεπανάληπτη ευκαιρία από ευνοϊκή θέση.

Το χορό των τερμάτων εκκίνησε στο 17ο λεπτό ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος ολοκλήρωσε με κοντινό πλασέ την άψογη αντεπίθεση που ξεδίπλωσε ο Ντε Μπρούιν και ξεκίνησε από το λάθος του Φλέτσερ.

Δύο λεπτά αργότερα, η Σίτι έκρυψε τη μπάλα με τη συνεργασία των Ντε Μπρούιν και Σανέ για να έρθει ο Στέρλινγκ και προ κενής εστίας να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Νταβίντ Σίλβα μετά από μία ακόμη εξαιρετική συνεργασία της επιθετικής τριάδας των γηπεδούχων, με τον Ισπανό να χρειάζεται ένα κοντρόλ και ένα κοντινό σουτ για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι πάσχιζαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους αλλά βρήκαν μία πηγή ελπίδας στο 44ο λεπτό. Συγκεκριμένα, η Στόουκ “χτύπησε” την αδυναμία του Ντελφ στο αριστερό άκρο της άμυνας και χάρη στην επιμονή του Ντιουφ μείωσε το σκορ στο 3-1.

Kόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Στόουκ μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού στο 46ο λεπτό με τον Έντγουαντς να σεντράρει, τον Ντιουφ να πιάνει τη κεφαλιά και αυτή να χτυπάει στο μηρό του Γουόκερ προτού μπει στα δίχτυα για να γίνει το 3-2.

Το συγκεκριμένο γκολ αφύπνισε για τα καλά τους “πολίτες”, οι οποίοι μετά από ένα ακόμη λάθος της αμυντικής γραμμής σκόραραν ένα ακόμη γκολ και από τότε κοίταξαν πίσω ξανά. Ειδικότερα, στο 55ο λεπτό ο Ντε Μπρουί με γύρισμα ακριβείας τροφοδότησε τον Ζεσούς, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 4-2.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν διατεθειμένη να σταματήσει να σκοράρει και πέτυχε το 5-2 στο 60ο λεπτό χάρη στην οβίδα του Φεναντίνιο από μακρινή απόσταση.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κέβιν Ντε Μπρούιν επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης με μία ακόμη μπαλιά-ξυραφιά που μετατράπηκε σε ασίστ χάρη στο άψογο τελείωμα του Σανέ από πλάγια θέση.

Το τελικό 7-2 σημείωσε ο Μπερνάντο Σίλβα με το μυτάκι στο 78ο λεπτό μετά από ασίστ του Ραζίμ Στέρλινγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ