Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λύθηκαν τα μάγια (vid)
Τότεναμ

Λύθηκαν τα μάγια (vid)

Η Τότεναμ έσπασε την κατάρα του Γουέμπλεϊ και στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη δύσκολη επικράτησή της με 1-0 επί της Μπόρνμουθ.

14.10.2017 | 16:14

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ υποδέχθηκε στο “Γουέμπλεϊ” την Μπόρνμουθ. Οι “πετεινοί” αν και τα βρήκαν σκούρα σε μία ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση κατόρθωσαν να πετύχουν την πρώτη φετινή εντός έδρα νίκη τους στο “Γουέμπλεϊ” σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την επικράτηση με 1-0 χάρη σε γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν.

Χάρη σε αυτό το τρίποντο, τα “σπιρούνια” έφτασαν τους 17 βαθμούς και διατηρήθηκαν στο -5 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Δανός μέσος έδωσε τη λύση στην ομάδα του στο 47ο λεπτό με ιδανικό πλασέ στην γωνία του Μπέγκοβιτς φτάνοντας τα 4 γκολ στις τελευταίες 5 συμμετοχές του σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Λίγο αργότερα ο Κέιν έχασε τεράστια ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ ενώ στο 56ο λεπτό ο Μάντλεϊ, κακώς αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Κέιν, ο οποίος έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από τράβηγμα.

Τα “κεράσια” πλησίασαν την ισοφάριση προς το τέλος της αναμέτρησης αλλά ο Ούγκο Γιορίς διατήρησε το 1-0 μετά την προβολή του Ντεφό στο πρώτο δοκάρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version