Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Χάλασε” το σερί του Ασένσιο
Ρεάλ Μαδρίτης

“Χάλασε” το σερί του Ασένσιο

Μία μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος φαίνεται πως περνάει το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο, που έχει αρκετό καιρό να σκοράρει.

18.10.2017 | 21:35

Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για τον Μάρκο Ασένσιο. Το ένα γκολ μετά το άλλο. Ειδικά στο Σούπερ Καπ της Ισπανίας απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Έκανε απίθανα πράγματα. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να σκοράρει όταν στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή η δουλειά ήταν δύσκολη. Ειδικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρημένο.

Ωστόσο, τα δύσκολα τώρα φαίνεται πως ξεκινάνε για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Τελευταία έχει παίξει σε πολλά ματς, αλλά, σε κανένα από αυτά δεν έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Και δεν είναι μικρό το χρονικό διάστημα.

Δύο μήνες χωρίς γκολ ο Ασένσιο

Ο Ασένσιο είναι “άκαπνος” για δύο σερί μήνες! Βέβαια, στα τελευταία παιχνίδι της “βασίλισσας” δεν φταίει εκείνος που δεν έχει σκοράρει, μιας και έχει αγωνιστεί ελάχιστα και το έργο του ήταν ακόμη πιο δύσκολο.

Παρόλα αυτά όλοι στην “οικογένεια” της Ρεάλ συνεχίζουν να τον πιστεύουν και θεωρούν πως αργά ή γρήγορα ο νεαρός παίκτης θα βρει και πάλι τα πατήματά του. Κάτι που αν γίνει θα “λύσει” τα χέρια του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version