ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Θυμήθηκε τι θα πει νίκη (vid)

Μετά από 3 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της εντός έδρας της Χάντερσφιλντ με 3-0.

Θυμήθηκε τι θα πει νίκη (vid)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο “Άνφιλντ” την Χάντερσφιλντ. Ένα λάθος της άμυνας των νεοφώτιστων στην έναρξη της επανάληψης ξεκλείδωσε την υπόθεση νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία πέτυχε νίκη ψυχολογίας με 3-0. Έτσι, έφτασε τους 16 βαθμούς και παρέμεινε στο -12 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Λίβερπουλ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους φιλοξενούμενους να οχυρώνονται πίσω από τη μπάλα περιμένοντας τον αντίπαλό τους.

Οι νεοφώτιστοι έκλειναν εξαιρετικά τους διαδρόμους, με συνέπεια οι “κόκκινοι” να κυκλοφορούν παράλληλα τη μπάλα είτε να την σηκώνουν με το Χέντερσον χωρίς επιτυχία.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι αγχώνονταν όλο και περισσότερο καθώς αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση μπροστά από την αντίπαλη εστία. Το άγχος αυτό γιγαντώθηκε ακόμα περισσότερο στο 43ο λεπτό όταν ο Φιρμίνο κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Σμιτ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ήρωας της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά ο Λεσλ του αρνήθηκε το γκολ. Στην επαναφορά ο Χέντερσον προσπάθησε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Χάντερσφιλντ.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο αλλά η Λίβερπουλ ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα μετά από ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας. Ειδικότερα, μετά από μία κακή απομάκρυνση ο Στάριτζ βγήκε απέναντι από τον Λεσλ και με ψύχραιμη λόμπα άνοιξε το σκορ.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών της Λίβερπουλ και στο 57ο λεπτό “άγγιξαν” το 2-0 με τον Φιρμίνο να γυρίζει στην καρδιά της περιοχή αλλά ο Ζάνκα πρόλαβε να διώξει προ του Στάριτζ σε κόρνερ. Από αυτή τη στατική φάση ήρθε το 2-0, καθώς μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μίλνερ, ο Φιρμίνο με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων δεν συνέχισε να υφίσταται πια και η Λίβερπουλ κλείδωσε τη νίκη στο 75ο λεπτό με τον Bαϊνάλντουμ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Σαλάχ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ