Σάλκε

“Έτοιμος για μεγάλη ομάδα ο Γκορέτσκα”

Ο Λέον Γκορέτσκα είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ο Λέον Γκορέτσκα είναι ένας από τους παίκτες που θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα.

Το συμβόλαιο του Γερμανού με τη Σάλκε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η πρόθεση του παίκτη είναι να διαπραγματευτεί σαν ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το όνομα του νεαρού χαφ έχει ακουστεί για τη Μπάγερν Μονάχου αλλά και τη Μπαρτσελόνα και ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν πιστεύει πως ο συμπαίκτης του στην Εθνική μπορεί να παίξει σε κορυφαία ομάδα.

“Ο Λέον είναι φανταστικός παίκτης, μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται αλλά είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα και μπορώ να πω ότι θα μπορούσε να παίξει σε κάποια κορυφαία ομάδα”.

O Γερμανός τερματοφύλακας μίλησε για τα την εικόνα που έχει από τον Γκορέτσκα στην Εθνική αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στη Μπαρτσελόνα.

“Τον ξέρω από την Εθνική ομάδα, είναι εξαιρετικός και πιστεύω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον. Δεν ξέρω ποια ομάδα θα τον αποκτήσει στο τέλος. Μπορεί να μείνει στη Σάλκε και όλοι τα τους δώσουμε συγχαρητήρια”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ