ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Καθάρισε» άνετα και πάτησε κορυφή η Παρί! (vid)
Η… μαγεία Μόντριτς και Βινίσιους έσωσε τη Ρεάλ! (vid)
Πήρε το τρίποντο έστω και με το… στανιό η Γιουβέντους! (vid)
Ο Μόντριτς των ρεκόρ… σέρβιρε γκολ στον Βινίσιους (vid)
«Κοιμήθηκε» η άμυνα της Ρεάλ και η Θέλτα ισοφαρίζει! (vid)
Ο Μπαπέ «απαντάει» στην κριτική και τις φήμες με… γκολάρα στο Βίγκο! (vid)
Τάκλιν για… σκότωμα από τον Ρομανιόλι – Με 10 η Λάτσιο! (vid)
Η Λίβερπουλ θέλει να «κλέψει» το… διαμάντι του Ερυθρού Αστέρα!
«Καταδίκασε» την Άρσεναλ με τραγική… πατάτα ο Κίβιορ! (vid)
«Πληγώνει» την Άρσεναλ με κομπίνα σκέτη… μαγεία η Μπόρνμουθ (vid)
Σπάει κατάρες και ρεκόρ αυτός ο τυφώνας «Κέιν»! (vid)
Στην Μπόρνμουθ η… τούρτα και στην Άρσεναλ ούτε καν κερασάκι! (vid)
Ένα και να… καίει από τη Μίλαν! (vid)
Δύσκολα τα πράγματα για την Άρσεναλ: Απευθείας κόκκινη για Σαλιμπά! (vid)
«Έκρυψε» την μπάλα η Μίλαν και πέτυχε εντυπωσιακό γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Στη κορυφή του ομίλου η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ «λύγισε» εύκολα την Μάριμπορ για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ η Σεβίλλη «κλείδωσε» την δεύτερη θέση με νίκη απέναντι στην Σπάρτακ Μόσχας.

Στη κορυφή του ομίλου η Λίβερπουλ

Για τον πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Μάριμπορ και η Σεβίλλη την Σπάρτακ Μόσχας σε δύο παιχνίδια τα οποία θα ξεκαθάριζαν την πρωτιά του ομίλου. Η Λίβερπουλ παρέμεινε στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς ενώ στην δεύτερη είναι η Σεβίλλη με 7 και στην τρίτη η Σπαρτάκ με 5. Ένας όμιλος που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μιας και τα πάντα παίζονται ακόμα και με την Σπαρτάκ η οποία μπορεί να πιάσει ακόμα και την πρώτη θέση.

Λίβερπουλ – Μάριμπορ

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ημίχρονο «μουδιασμένοι» αν και είχαν την συντριπτική κατοχή του παιχνιδιού και τις περισσότερες φάσεις, λίγες ήταν αυτές που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνες. Μία Λίβερπουλ που δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ούτε και να απειλήσει, αν εξαιρέσουμε μία φάση στο 30′ την οποία απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 στον φωτεινό πίνακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη για το γκολ και το πέτυχε πολύ νωρίς με τον καλύτερό της παίκτη Μοχάμεντ Σαλάχ μόλις στο 49ο λεπτό και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα εάν ο Μίλνερ δεν έχανε το πέναλτι που κέρδισε ο Φιρμίνιο με μία εκπληκτική ντρίμπλα στο 53′.

Η ομάδα του Κλοπ όμως επιφύλασσε και τρίτο γκολ αυτή τη φορά με τον Ντάνιελ Στάριτζ ο οποίος έκανε το 3-0 στο 91′. Στάριτζ ο οποίος είχε να πετύχει γκολ στο Τσ. Λιγκ από το Νοέμβριο του 2010 με την Τσέλσι.

Σεβίλλη – Σπάρτακ Μόσχας

Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι και οι Σεβιγιάνοι απέναντι στους Ρώσους μόνο που αυτοί μπόρεσαν και μετουσίωσαν την μοναδική μέγαλη τους ευκαιρία σε γκολ με τον Λενγκλετ στο 30′. Εκτός αυτού οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το μόνο που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το πάθος των γηπεδούχων για να πετύχουν περισσότερα γκολ (μετά την ήττα με 5-1 μέσα στη Μόσχα), πράγμα το οποίο το κυνήγησε πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 59′ με ένα φοβερό σουτ του Μπανέγα. Οι φιλοξενούμενοι όμως τους χάλασαν το «πάρτι» όταν μείωσαν σε 2-1 με τον Ζε Λουίς στο 78′ σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ