ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε και ο Ντε Ρόσι (pic)

Μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από την τελική φάση του Μουντιάλ, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ανακοίνωσε ότι δε θα φορέσει ξανά το εθνόσημο.

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε και ο Ντε Ρόσι (pic)

Η εθνική Ιταλίας δε μπόρεσε να υποστηρίξει τον τίτλο του φαβορί που είχε λάβει μετά την κλήρωση για τα μπαράζ του Μουντιάλ που την έφερε αντιμέτωπη με τη Σουηδία. Ειδικότερα, στον πρώτο αγώνα στο Όσλο ηττήθηκε με 1-0 για να ακολουθήσει η χθεσινή (13/11) λευκή ισοπαλία (0-0) στο “Σαν Σίρο”, που την έθεσε εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1958.

Αυτός ο αποκλεισμός επέφερε συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς όχι μόνο παραιτήθηκε ο τεχνικός της “σκουάντρατζούρα”, Τζιακόμο Βεντούρα, αλλά ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από την εθνική ομάδα 4 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι και Ντε Ρόσι αποφάσισαν ότι αυτή η εμφάνιση με τη Σουηδία ήταν η τελευταία τους με το εθνόσημο.

Όσον αφορά τον Ντανιέλ Ντε Ρόσι, ήταν ευδιάκριτο ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την ώρα που ανακοίνωνε την απόφασή του.

“Έχω φορέσει αυτή τη φανέλα επί 16 συναπτά έτη. Είναι λυπηρό να ξέρω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά. Είναι μία σκοτεινή στιγμή για το ποδόσφαιρο μας, πολύ σκοτεινή για όσους συμμετείχαμε σε αυτή την προκριματική διαδικασία. Θα υπάρξει ο χρόνος να αξιολογήσουμε τα πάντα αλλά το μόνο που μπορώ να πω τώρα, το οποίο είναι και τυπικό, είναι να χτίσουμε πάνω στο πνεύμα και την επιθυμία που έδειξαν οι παίκτες σήμερα. Θα ξεκινήσουμε ξανά, όπως το κάναμε σε άλλες παρόμοιες απογοητευτικές στιγμές. Δε πιστεύω ότι αξίζαμε την πρόκριση σε αυτά τα 180 λεπτά. Η Σουηδία πρέπει να πάρει τα εύσημα για την εμφάνισή της αλλά ήταν σχετικά ισορροπημένο. Η νέα γενιά πια είναι έτοιμη να πετάξει και πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτούς. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα που θύμιζε αντίστοιχη κηδείας στα αποδυτήρια αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει πεθάνει κάποιος. Τριγυρίζω γύρω από το Κοβερτσιάνο (προπονητικό κέντρο) και σε όλο τον κόσμο με αυτή τη φανέλα για παραπάνω από μία δεκαετία, οπότε το να τη βγάλω για τελευταία φορά είναι ένα παράξενο συναίσθημα. Το υλικό υπάρχει πάντως, και πρέπει να χτίσουμε πάνω του στο μέλλον”.

https://twitter.com/ASRomaEN/status/930217764056379392?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Flegends-news-take-a-bow-daniele-de-rossi-announced-his-italy-retirement-in-the-most-humble-way-20171114

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ