Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: «Δύο χρόνια στην Ατλέτικο ακόμη και… βλέπουμε»
Home Page

Σιμεόνε: «Δύο χρόνια στην Ατλέτικο ακόμη και… βλέπουμε»

Ο Ντιέγο Σιμεόνε μιλώντας σε ισπανικά Μέσα πριν το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε το τι μέλλει γενέσθαι με το προπονητικό του μέλλον και απάντησε στο ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

17.11.2017 | 21:35

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντιέγκο Σιμεόνε είναι δύο έννοιες σχεδόν ταυτόσημες πλέον στο μυαλό κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Κάπως έτσι φαίνεται πως νιώθει και ο Αργεντινός προπονητής που ξέκοψε κάθε κουβέντα που τον ήθελε μακριά από το «Wanda Metropolitano» και την αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ξεκαθάρισε μιλώντας σε ισπανικά Μέσα, αγνοώντας το ενδιαφέρον της Έβερτον, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να πάρει θέση για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο:

«Το διάβασα, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι το μέλλον μου είναι στην Ατλέτικο και σκοπεύω να μείνω εδώ για άλλα δύο χρόνια. Αυτό είναι σίγουρο.

Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Κάποτε ήταν η Μπαρτσελόνα, τώρα είναι η Ρεάλ, που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το Champions League. Έχει μαζέψει τους καλύτερους παίκτες. Πιστεύω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version