Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Πέδρο ονόμασε τον “Flash” της Τσέλσι
Τσέλσι

O Πέδρο ονόμασε τον “Flash” της Τσέλσι

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Πέδρο, αποκάλυψε το γρηγορότερο ποδοσφαιριστή των "μπλε".

04.12.2017 | 18:49

H Τσέλσι βασίζει σημαντικό μέρος της επιθετικής της δύναμης στις κόντρα επιθέσεις και στους επιθετικογενείς μπακ που διαθέτει. Συνεπώς, η ταχύτητα είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για την επιτυχία της .

Πράγματι, το συγκεκριμένο στοιχείο το διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό, κάτι που παραδέχθηκε και ο Πέδρο, ο οποίος ονόμασε τον ταχύτερο ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό των “μπλε”.

https://twitter.com/DZappacosta/status/934554849848459265?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-pedro-reveals-chelseas-quickest-player-and-its-a-pretty-big-surprise-20171204

“Είναι δύσκολο, επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί γρήγοροι παίκτες. Ο Μουσόντα, ο Γουίλιαν, ο Ζαπακόστα. Δε ξέρω. Ο Νγκολό Καντέ τρέχει επίσης αδιάκοπα. Αυτοί οι 4 μάλλον είναι οι γρηγορότεροι. Ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα 100 μέτρων; Μάλλον ο Ζαπακόστα”.

Να σημειωθεί ότι ο Νταβίντ Ζαπακόστα αποκτήθηκε από τους “μπλε” το προηγούμενο καλοκαίρι και μετράει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version