Περιμένει τη Ρεάλ ο Αζάρ | Sportsking.gr

Περιμένει τη Ρεάλ ο Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ έχει 'παγώσει" τις συζητήσεις με την Τσέλσι για νέο συμβόλαιο περιμένοντας πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον Ιανουάριο και πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές κυρίως στην επιθετική γραμμή της.

Η «Βασίλισσα» θα αποκτήσει σίγουρα έναν επιθετικό και δεν αποκλείεται να πάρει παίκτη για τη θέση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Αν οι Μαδριλένοι κινηθούν για την απόκτηση ακραίου επιθετικού τότε ο μεγάλος στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος γνωρίζει το διαχρονικό ενδιαφέρον της «Βασίλισσας», ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει τη λευκή φανέλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αζάρ παρακολουθεί τις εξελίξεις και αυτό έγινε η αφορμή για να «παγώσουν» οι συζητήσεις με την Τσέλσι για νέο συμβόλαιο.

Οι «μπλε» προσφέρουν στον έμπειρο εξτρεμ 300.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που δεν έχει γίνει με κανέναν άλλο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Οι Λονδρέζοι δεν κινδυνεύουν να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο για 2.5 χρόνια αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει την τιμή του σε ενδεχόμενη πώληση.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.