Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δε ξέχασε τη Τσέλσι ο Τόρες
Ατλέτικο Μαδρίτης

Δε ξέχασε τη Τσέλσι ο Τόρες

O πρώην στράικερ της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες, δε ξέχασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους "μπλε".

06.12.2017 | 12:21

Μετά από 4 χρόνια στη Τσέλσι, ο Φερνάντο Τόρες επέλεξε το 2015 να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Την Τρίτη (5/12), ο Ισπανός φορ επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 33χρονος φορ, μάλιστα, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα αλλά δε κατάφερε να κάνει τη διαφορά, με συνέπεια το τελικό 1-1 να στείλει τους “ροχιμπλάνκος” στο Γιουρόπα Λιγκ και τη Τσέλσι στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο στράικερ της Ατλέτικο, πάντως, με ένα tweet του μετά τη λήξη της αναμέτρησης έδειξε ότι δεν ξέχασε το πέρασμά του από τη Τσέλσι: “Δε συνέβη αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ευχαριστώ τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Στάμφορντ Μπριτζ. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Mirror, o Τόρες δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το προσεχή Ιανουάριο από την Ατλέτικο, καθώς με τη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα αναμένεται να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο χρόνος συμμετοχής του “Ελ Νίνιο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version