Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκριεζμάν ενημέρωσε την Γιουνάιτεντ για την επόμενη ομάδα του
Μπαρτσελόνα

Ο Γκριεζμάν ενημέρωσε την Γιουνάιτεντ για την επόμενη ομάδα του

Σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντουάν Γκριεζμάν. Και όχι. Αυτή δεν θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

08.12.2017 | 22:50

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι από τους παίκτες που φιγουράρουν στις λίστες των περισσότερων ομάδων. Όχι και άδικα. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς αυτή την εποχή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του από το καλοκαίρι του 2016. Όμως ο Γάλλος στράικερ δεν άφησε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάτι, όμως, που δεν αποκλείεται να κάνει το προσεχές θέρος. Για τον λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει και η «Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας τόσο ο παίκτης όσο και οι “ροχιμπλάνκος” τα έχουν βρει σε όλα με τους “μπλαουγκράνα”, ώστε να γίνει πραγματικότητα το deal.

Μάλιστα, οι Άγγλοι είχαν επαφή με τον Γκριεζμάν, ο οποίος τους ενημέρωσε πως πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Το μόνο που απομένει για να δούμε αν όλα αυτά τα σενάρια είναι πραγματικά ή όχι είναι να περιμένουμε ως το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version