Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διπλό τίτλου και κυριαρχίας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διπλό τίτλου και κυριαρχίας

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ μετά τη νίκη με 21 επί της Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ".

10.12.2017 | 20:35

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σίτι να έχει την μπάλα στην κατοχή της και τη Γιουνάιτεντ να έχει ξεκάθαρη πρόθεση να περιμένει για να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 16ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους αλλά το πλασέ του Στέρλινγκ σταμάτησε πάνω στον Ντε Χέα. Ένα λεπτό μετά ο Χεσούς έκανε…χαζό τον Ρόχο αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό και ο Ισπανός γκολκίπερ του είπε “όχι”.

Το μοτίβο δεν άλλαξε και στο 42ο λεπτό η Σίτι είχε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Ντέλφ, ο Σανέ έκανε το σουτ αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά. Στην εξέλιξη της φάσης, μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Σίλβα βρέθηκε μόνος του και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι “πολίτες” θα πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια οι Οταμέντι και Ντέλφ με διπλή γκέλα έβγαλαν μόνο του τον Ράσφορντ και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με περιπετειώδη τρόπο.  Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρούιν, ο Λουκάκου έδιωξε τη μπάλα πάνω στον Σμόλινγκ και αυτή στρώθηκε στον Οταμέντι που έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μουρίνιο πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες και στο 75ο λεπτό είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Ράσφορντ έφυγε στον ανοιχτό χώρο αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Έντερσον.

Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 η Γιουνάιτεντ έφτασε μια ανάσα από το να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μαρσιάλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουκάκου αλλά ο Βέλγος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Έντερσον οποίος σταμάτησε και τον Μάτα στην εξέλιξη της φάσης.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πλέον η Σίτι έχει διαφορά 9 βαθμών από τη συμπολίτισσα της.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

 [team1]

 [team2]

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version