ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μποναβεντούρα ο…λυτρωτής!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιάκομο Μποναβεντούρα, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Μπολόνια στο Σαν Σίρο.

Μποναβεντούρα ο…λυτρωτής!
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν πιο κινητική στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας κάμποσες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Μιράντε. Στην πρώτη της, μάλιστα, ευκαιρία κατάφερε και να σκοράρει! Στο 10′ ο Κάλινιτς βρήκε τον Μποναβεντούρα και ο Ιταλός μέσος με πολύ ωραίο σουτ στην κάτω δεξιά γωνία “νίκησε” τον Μιράντε για το 1-0.
Λίγο μετά την συμπλήρωση 20 λεπτών στην αναμέτρηση (23′) η Μπολόνια θα καταφέρει να βρει το γκολ της ισοφάρισης! Ο Ντέστρο θα βρει τον Βέρντι, μέσα στην περιοχή, και ο τελευταίος με σουτ στην πάνω δεξιά γωνία θα “νικήσει” τον Ντοναρούμα για το 1-1.
Στο 29′ η Μίλαν θα “πλησιάσει” στο γκολ. Ο Κεσί κάνει ωραία ατομική ενέργεια, εξαπολύει το σουτ από την άκρη της περιοχής, παρόλα αυτά ο Μιράντε έπεσε στην κάτω δεξιά του γωνία πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση. Τελευταία σπουδαία φάση του ημιχρόνου καταγράφεται στο 41′.
Ο Μπονούτσι θα πάρει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο θα στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιράντε. Το πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε δίχως μεγάλη φάση. Η Μίλαν είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει απειλητική μπροστά από τα καρέ του Μιράντε.
Το πολυπόθητο γκολ, για τους “ροσονέρι” ήρθε ένα τέταρτο πριν από το φινάλε (75′). Ο Μπορίνι κάνει την σέντρα, ο Μποναβεντούρα παίρνει την κεφαλιά, μέσα από την περιοχή, “νικώντας” τον Μιράντε για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα (78′) η Μπολόνια έχασε μία ακόμα καλή ευκαιρία στο παιχνίδι.
Ο Ταιντέρ θα πάρει την κεφαλιά, αλλά ο Ντοναρούμα με εκπληκτική επέμβαση θα διατηρήσει το 2-1 για την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα (79′) η Μίλαν κινδύνευσε ξανά όταν ο Μασίνα θα επιχειρήσει δυνατό μακρινό σουτ αλλά ο Ντοναρούμα θα πραγματοποιήσει μία ακόμα εκπληκτική απόκρουση κρατώντας το 2-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάποια άλλη σπουδαία ευκαιρία με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικητές τους Μιλανέζους, μετά τις 5 Νοεμβρίου και το 0-2 επί της Σασσουόλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ