Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γέρι Μίνα από…Ιανουάριο για την Μπαρτσελόνα!
Ισπανία

Γέρι Μίνα από…Ιανουάριο για την Μπαρτσελόνα!

Την απόκτηση του Γέρι Μίνα από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα επιδιώξει η Μπαρτσελόνα, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Χαβιέ Μασεράνο από τους Κυπελλούχους Ισπανίας.

12.12.2017 | 14:29

Όπως έγραψε η καταλανική “Mundo Deportivo”, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να αποκτήσει από τώρα τον 23χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό της Παλμέιρας, τον οποίο είχε “κλείσει” για το καλοκαίρι του 2018, έναντι του ποσού των 9.000.000 ευρώ, εξαιτίας της διαφαινόμενης αποχώρησης του Χαβιέ Μασεράνο.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε πως η υπόθεση του Μασεράνο δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Οι “μπλαουγκράνα” δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Αργεντινό με 5-6 εκατ. ευρώ, ποσό που προσφέρει η Χεμπέι από την Κίνα, αλλά με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ο Μασεράνο πιέζει να φύγει από την Βαρκελώνη γιατί και η πρόταση των Κινέζων είναι, ούτως ή άλλως, αστρονομική και, πλέον, έχει χάσει την θέση του βασικού στην ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version