Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πούλισιτς at the…buzzer!
Γερμανία

Πούλισιτς at the…buzzer!

Με γκολ του Κρίστιαν Πούλισιτς στο "φινάλε", η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Χόφενχαιμ σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Bundesliga.

16.12.2017 | 21:36

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και, ήδη, μέχρι το 16′ είχε δημιουργήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αντρέι Γιαρμολένκο τόσο στο 5′, όσο και στο 16′ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Μπάουμαν, καθώς η μπάλα θα φύγει ελάχιστα έξω από το τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του ματς, θα καταφέρουν στο 21′ να κάνουν το 0-1. Ο Ουθ θα κάνει το σουτ και θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία, “νικώντας” τον Μπούρκι. Το 0-1 θα είναι και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ εμφανίστηκε πολύ πιο επιθετική και κατάφερε, έτσι, να φτάσει στην ολική ανατροπή. Στο 63′ ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 89′ ο Κριστιάν Πούλισιτς με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1 και θα δώσει μία πολύ σημαντική νίκη στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (19/12).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version